Ξεκάθαρη θέση υπέρ της ειρήνης έλαβε και πάλι ο Πάπας Φραγκίσκος, που συμμετείχε στην ημερίδα «Αρένα της Ειρήνης», η οποία οργανώνεται σήμερα στην Αρένα της Βερόνας.
Ενώπιον του ποντίφικα έγινε και μία συμβολική κίνηση. Λίγο μετά την άφιξή του, ο Ισραηλινός Μαόζ Ινόν, ο οποίος έχασε τους γονείς του κατά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου του 2023, και ο Παλαιστίνιος Αζίζ Σαράχ, ο αδελφός του οποίου δολοφονήθηκε σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού, αγκαλιάστηκαν.
Οι δύο νέοι, όπως μεταδίδει ο ιταλικός Τύπος, κατάφεραν να γίνουν φίλοι και συνεργάτες. «Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο», είπε ο πάπας, ενώ οι δέκα χιλιάδες συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν με ενθουσιασμό.
«Απαγορεύεται να αυταπατώμαστε, απαγορεύεται να το βάλουμε κάτω. Αν όλα φαίνεται να συνηγορούν υπέρ του πολέμου, οι ατομικές επιλογές ειρήνης παραμένουν εφικτές και απαραίτητες» τόνισε ο καθολικός ιερέας, πατέρας Λουίτζι Τσότι, στην παρέμβασή του την ώρα που ο πάπας Φραγκίσκος έφτανε στην Αρένα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.