Τη σύλληψη του ρώσου υφυπουργού Άμυνας Τιμούρ Ιβανόφ ανακοίνωσε σήμερα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διευκρινίζοντας ότι κατηγορείται για δωροληψία.
Ο 49χρονος Ιβανόφ, ο οποίος είναι υφυπουργός Άμυνας από το 2016, συνελήφθη κατηγορούμενος για αδίκημα που εμπίπτει στο Άρθρο 290 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας (δωροληψία).
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού έχουν ενημερωθεί για τη σύλληψη του Τιμούρ Ιβανόφ, είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.