Ένας Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε σήμερα ότι οι συνομιλίες που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο στη Σαουδική Αραβία με τη συμμετοχή των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ινδίας με στόχο τον καθορισμό αρχών για μία ειρηνική επίλυση του πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, είναι μία καταδικασμένη προσπάθεια της Δύσης, προκειμένου ο Παγκόσμιος Νότος να συνταχθεί με την πλευρά του Κιέβου.
Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι από 40 χώρες συμμετέχουν στη διήμερη διάσκεψη, η οποία, αποτελεί μερικώς μία προσπάθεια της Ουκρανίας να οικοδομήσει ένα πλαίσιο υποστήριξης πέραν των δυτικών συμμάχων της, προσεγγίζοντας τις χώρες που ήταν επιφυλακτικές να πάρουν θέση ως προς την πολεμική εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Η Ρωσία δεν προσκλήθηκε.
Ο Ρώσος υφυπουργός των Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ χαρακτήρισε την διεθνή συνάντηση ως “μία αντανάκλαση της προσπάθειας που κάνει η Δύση για τη συνέχιση άκαρπων και καταδικασμένων προσπαθειών κινητοποίησης της διεθνούς κοινότητας και ειδικότερα, του Παγκόσμιου Νότου, αν όχι συνολικά, για την υποστήριξη της λεγόμενης φόρμουλας του Ζελένσκι, η οποία είναι καταδικασμένη και μη βιώσιμη από την αρχή”.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή