Παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία αξίας 17 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2027 υποσχέθηκε ο καγκελάριοςΌλαφ Σολτς, διαβεβαιώνοντας ότι ο ΝΑΤΟϊκός στόχος του 2% του ΑΕΠ σε αμυντικές δαπάνες θα υπερκαλυφθεί.
«Μπορούμε να θεωρούμε ότι θα το πετύχουμε το 2024- αντιθέτως από ό,τι συνέβαινε παλαιότερα», δήλωσε ο κ. Σολτς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης θερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Βερολίνο.
«Έχουμε πόλεμο στην Ευρώπη και αυτό εξακολουθεί να επηρεάζει τη ζωή όλων μας. Με τον πόλεμο, η Ρωσία αμφισβητεί την αρχή που ισχύει εδώ και δεκαετίες, ότι τα σύνορα δεν μετακινούνται δια της βίας. Ο Πούτιν προσπαθεί να κατακτήσει την Ουκρανίαμε τεράστια βαρβαρότητα και αυτό δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε», τόνισε ο καγκελάριος.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.