Πόλεμος στην Ουκρανία: Σφοδρές μάχες σε Μπαχμούτ και Σολεντάρ
«Δεκάδες επιθέσεις» απωθήθηκαν μέσα σε μια ημέρα, δήλωσε χθες στην ουκρανική τηλεόραση η υφυπουργός Άμυνας
Η ουκρανική κυβέρνηση έκανε χθες λόγο για νέες σφοδρές μάχες στις πόλεις Μπαχμούτ και Σολεντάρ, στο Ντονμπάς (ανατολικά).
«Δεκάδες επιθέσεις» απωθήθηκαν μέσα σε μια ημέρα, δήλωσε χθες στην ουκρανική τηλεόραση η υφυπουργός Άμυνας Χάνα Μαλιάρ.
Κάθε φορά που οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν ο ουκρανικός στρατός αντιδρά εξαπολύοντας αντεπίθεση, διαβεβαίωσε.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ουκρανικό γενικό επιτελείο, ο στρατός της Ρωσίας συνεχίζει να πλήττει υποδομές σε ουκρανικές περιφέρειες χρησιμοποιώντας πυραύλους και ιρανικά UAVs.
Κατά τις αρχές στην περιφέρεια Χάρκοβο, πέντε γυναίκες και δυο άνδρες τραυματίστηκαν σε τέτοιες επιθέσεις. Τέσσερις κατοικίες, δύο πολυκατοικίες και εμπορικό κατάστημα χτυπήθηκαν από το ρωσικό πυροβολικό, πρόσθεσαν.
Οι πληροφορίες αυτές είναι αδύνατο να επιβεβαιωθούν με ανεξάρτητο τρόπο.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.