Μελόνι: Προτεραιότητα να μπει όριο στην αύξηση των τιμών της ενέργειας και στην κερδοσκοπία

Μελόνι: Προτεραιότητα να μπει όριο στην αύξηση των τιμών της ενέργειας και στην κερδοσκοπία

Το κόστος των λογαριασμών είναι μη αντιμετωπίσιμο, για εκατομμύρια οικογένειες και πολλές επιχειρήσεις, τόνισε σε ανάρτησή της η Ιταλίδα πρωθυπουργός

meloni__8_
Προτεραιότητα της κυβέρνησης της Ιταλίας είναι να βάλει ένα όριο στην αύξηση της τιμής της ενέργειας και στην κερδοσκοπία, τόνισε σε ανάρτησή της στο Facebook η Ιταλίδα πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι.

«Το κόστος των λογαριασμών είναι μη αντιμετωπίσιμο, για εκατομμύρια οικογένειες και πολλές επιχειρήσεις, οι οποίες αναγκάστηκαν να πάρουν δραματικές αποφάσεις, όπως να κλείσουν ή να απολύσουν εργαζόμενους», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Στην ανάρτησή της σημειώνει ακόμη ότι «η κυβέρνησή μας εργάζεται για να αντιμετωπίσει την όλη αυτή κατάσταση και να ενισχύσει τα μέτρα προς στήριξη των πολιτών και των οικονομικών δραστηριοτήτων», λέγοντας και ότι «οι Ιταλοί ζητούν άμεσες απαντήσεις και η κυβερνητική αυτή συμμαχία θα τους τις προσφέρει».

Η ενέργεια ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα στα οποία αναφέρθηκε η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας ήδη κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έβγαλε «κόκκινη κάρτα» στον Κεμάλ Ατατούρκ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Υπάρχει πραγματικός Πούτιν;» - Κορυφαίος Ουκρανός αξιωματούχος υποστηρίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει τρεις σωσίες

Οι... μαέστροι της τηλεθέασης - Εκπομπές, σειρές και παρουσιαστές που «τρελαίνουν» τα μηχανάκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης