Βρετανία: Υποστηρικτές της Πένι Μόρντοντ, την πιέζουν να αποχωρήσει... τελευταία στιγμή!

Βρετανία: Υποστηρικτές της Πένι Μόρντοντ, την πιέζουν να αποχωρήσει... τελευταία στιγμή!

Η ίδια ισχυρίζεται πως έχει εξασφαλίσει 90 υποστηρικτές την ώρα που τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως δεν ξεπερνούν τους 25 - «Άφησε τον Σούνακ να αναλάβει τα ηνία της χώρας» λένε

penny_mordaunt-britain
Σαφές μήνυμα στέλνουν στην Πένι Μόρντοντ οι ένθερμοι υποστηρικτές της, τη μοναδική αντίπαλο του μεγάλου φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας των Τόρις, Ρίσι Σούνακ, λίγο πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων που αναμένεται στις 4.15 μ.μ, ώρα Ελλάδος.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι δικοί της άνθρωποι την παροτρύνουν να αποχωρήσει τώρα από την κούρσα, αφήνοντας τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ρίσι Σούνακ να αναλάβει από σήμερα τα ηνία του κόμματος αλλά και της χώρας.

Η ίδια πάντως έχει στυλώσει τα πόδια δηλώνοντας ότι έχει εξασφαλίσει πάνω από 90 υποστηρικτές, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι ο αριθμός αυτός δεν ξεπερνά τους 25.

Η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε το υπουργείο Άμυνας στην ιστορία της χώρας φαίνεται να δυσκολεύεται να φθάσει το όριο των 100 υποστηρικτών που απαιτείται για να διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα των Τόρις, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Ειδήσεις σήμερα:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης