Ιταλία: Υπογράφηκε η απόφαση για τη μείωση της θερμοκρασίας στα καλοριφέρ
Το μέτρο, που αποσκοπεί στη μείωση της κατανάλωσης, δεν αφορά σχολεία, οίκους ευγηρίας ή βιομηχανίες
Ο Ιταλός υπουργός οικολογικής μετάβασης Ρομπέρτο Τσινγκολάνι υπέγραψε την Πέμπτη την απόφαση για περιορισμό της χρήσης των καλοριφέρ και του ωραρίου λειτουργίας τους.
Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, η θερμοκρασία των καλοριφέρ θα πρέπει να μειωθεί κατά έναν βαθμό (από τους 20 στους 19 βαθμούς) ενώ η χρήση τους περιορίζεται, συνολικά, κατά 15 ημέρες τον χρόνο.
Σε περίπτωση εξαιρετικού ψύχους, οι δήμοι θα μπορούν να εγκρίνουν ειδικές άδειες για την προσωρινή αύξηση της θερμοκρασίας, πάρα τις νέες αποφάσεις
Οι νέοι αυτοί κανόνες δεν θα αφορούν νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, πισίνες, νοσοκομεία, οίκους ευγηρίας και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, οι υπεύθυνοι των οποίων έχουν κάνει ήδη αίτηση, ζητώντας να εξαιρεθούν από τους περιορισμούς.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.