Ο αριθμός των αστέγων στη Νέα Υόρκη, την πολυπληθέστερη αμερικανική μεγαλούπολη, αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια σε 80.000, σύμφωνα με τη ΜΚΟ «The Bowery Mission» που παρέχει υπηρεσίες στήριξης σε άπορους και άστεγους.
«Οι άστεγοι στην πόλη της Νέας Υόρκης ανέρχονται στο υψηλότερο επίπεδο από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης, τη δεκαετία του 1930», υπογραμμίζει το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της δημοτικής αρχής, στις 11 Σεπτεμβρίου διανυκτέρευσαν σε δομές αστέγων 55.338 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων περισσότερα από 18.000 παιδιά.
Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Μπραντ Χόιλμαν χρησιμοποίησε την ίδια σύγκριση (με την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News. Παράλληλα, κατήγγειλε ότι «υπάρχουν πολλοί που θησαυρίζουν από αυτήν την τραγική κατάσταση, χωρίς να παρέχουν τις υπηρεσίες που χρειάζεται η πόλη».
«Άδειασαν τις φυλακές, έκλεισαν το Μπρόντγουεϊ και τις επιχειρήσεις για δύο χρόνια, κατέστρεψαν την εκπαίδευση για τα παιδιά. (…) Εξαιτίας τους, πολλοί έχασαν τις δουλειές τους. Πλημμύρισαν την πόλη με παράτυπους μετανάστες», δηλώνει οργισμένη στο Fox News η Τζάκι Τομπόροφ, πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νέα Υόρκη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.