Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αποτρέψαμε τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της ηγεσίας» λέει η Εθνική αστυνομία
Έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 800 ύποπτοι για κατασκοπεία - Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις απόπειρες δολοφονίας του Ζελένσκι ήδη πριν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής
Η Εθνική αστυνομία της Ουκρανίαςαναφέρει σε έκθεσή της ότι συνελήφθησαν περισσότερα από 800 άτομα, που θεωρούνται ύποπτα για υπονομευτικές και κατασκοπευτικές δραστηριότητες, μεταδίδει το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinfrom, επικαλούμενο τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας Γιεβγένι Γιένιν.
«Σε μεγάλο βαθμό χάρη στις επιχειρησιακές μας πηγές, καταφέραμε να αποτρέψουμε τρομοκρατική επίθεση κατά της ηγεσίας του κράτους μας», δήλωσε ο ίδιος.
Στα όργανα της Εθνικής αστυνομίας σύμφωνα με τον Γιένιν, συγκροτήθηκαν 123 ομάδες αντιμετώπισης των δολιοφθορών, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 1.500 μέλη της υπηρεσίας. Οι ομάδες αυτές ήσαν υπεύθυνες για τις συλλήψεις των υπόπτων και την παράδοσή τους στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας.
Στις αρχές Μαρτίου η εφημερίδα The Times είχε γράψει ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας απέτρεψαν τουλάχιστον τρεις απόπειρες δολοφονίας του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στις απόπειρες αυτές πιθανόν να εμπλέκονταν μισθοφόροι της ρωσικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας «Wagner» και ειδικές δυνάμεις των Τσετσένων.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.