Σουηδία-Φινλανδία στο ΝΑΤΟ: Στην Άγκυρα μεταβαίνουν αύριο αντιπροσωπείες των δύο χωρών για το θέμα της ένταξης
Οκτώ ημέρες αφού κάλεσε τις διπλωματικές αντιπροσωπείες της Σουηδίας και της Φινλανδίας να μην μπουν στον κόπο να ταξιδέψουν στην Τουρκία, ο Ερντογάν έκανε μία από τις διπλωματικές... κωλοτούμπες στις οποίες μας έχει συνηθίσει
Τούρκοι αξιωματούχοι θα συναντηθούν με αντιπροσωπείες της Σουηδίας και της Φινλανδίας στην Άγκυρα αύριο, Τετάρτη, προκειμένου να συζητήσουν τις αιτήσεις της Στοκχόλμης και του Ελσίνκι να γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ, δήλωσε σήμερα το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που εναντιώθηκε στην ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, είχε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με τους ηγέτες των δύο σκανδιναβικών χωρών το Σάββατο και συζήτησε τις ανησυχίες του.
Η Τουρκία λέει πως η Σουηδία και η Φινλανδία προσφέρουν καταφύγιο σε ανθρώπους που συνδέονται με την οργάνωση μαχητών Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.