Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μακρόν δηλώνει ότι θα ταξιδέψει στην Ουκρανία μόνο αν το ταξίδι είναι «χρήσιμο»
«Είμαι έτοιμος να πάω οπουδήποτε ακόμη και στο Κίεβο εάν αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, εάν θα μπορούσε να συμβάλει να αρχίσει ένας διάλογος», είπε ο Γάλλος πρόεδρος
Ο Γάλλος πρόεδροςΕμανουέλ Μακρόνδήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμος να ταξιδέψει στο Κίεβο ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ουκρανίας μόνο αν αισθανθεί ότι η επίσκεψή του θα μπορούσε να βοηθήσει στην τρέχουσα κρίση.
"Είμαι έτοιμος να πάω οπουδήποτε ακόμη και στο Κίεβο εάν αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο, εάν θα μπορούσε να συμβάλει να αρχίσει ένας διάλογος", δήλωσε ο Μακρόν στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.