Η Σλοβακία έδωσε εντολή στην πρεσβεία της Ρωσίας να μειώσει τον αριθμό των υπαλλήλων της κατά 35 άτομα, ανέφερε σήμερα εκπρόσωπος του σλοβακικού υπουργείου Εξωτερικών, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη δραστηριότητα» ενός ρώσου διπλωμάτη.
Σκοπός είναι ο ορισμός «μέγιστου αριθμού κατόχων διπλωματικών και υπηρεσιακών διαβατήριων σε αυτήν τη (ρωσική) αποστολή», δήλωσε ο Γιούραζ Τομάγκα.
Στις 14 Μαρτίου η Σλοβακία απέλασε τρεις υπαλλήλους της ρωσικής πρεσβείας, με την κατηγορία της κατασκοπείας. «Αυτή είναι μόνο η αρχή», είχε διαμηνύσει τότε ο υπουργός Άμυνας Γιάροσλαβ Ναντ.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.