Η ιστορία του νεκρόφιλου Ντέιβιντ Φούλερ ξεπερνά και το σενάριο του πιο φρικιαστικού θρίλερ

Η ιστορία του νεκρόφιλου Ντέιβιντ Φούλερ ξεπερνά και το σενάριο του πιο φρικιαστικού θρίλερ

Η δράση του σκορπά φρίκη σε ολόκληρη τη Βρετανία -  Ποιος είναι  ο 67χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζονταν σε νοσοκομείο καικακοποιούσε σεξουαλικά νεκρές γυναίκες μέσα στο νεκροτομείο 

nekrofilos
Εδώ και λίγες ημέρες η Μεγάλη Βρετανία συνταράσσεται από την αποκάλυψη μιας απίστευτης υπόθεσης νεκροφιλίας με σχεδόν 100 γνωστά, έως τώρα,  θύματα. Δράστης ένας 67χρονος ηλεκτρολόγος, εργαζόμενος σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που κακοποιούσε σεξουαλικά νεκρές γυναίκες μέσα στο νεκροτομείο. 

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν η Αστυνομία τον συνέλαβε ως δράστη δύο ιδιαίτερα σκληρών δολοφονιών νεαρών γυναικών το 1987, σε μια υπόθεση που παρέμενε άλυτη για 33 ολόκληρα  χρόνια και στοίχειωνε την Αστυνομία, τους συγγενείς των θυμάτων και ολόκληρη τη Βρετανική κοινωνία.
 
Οι δολοφονίες της γκαρσονιέρας
 
Έχουν περάσει 34 χρόνια από τότε που δύο νεαρές γυναίκες βρέθηκαν δολοφονημένες στο Tunbridge Wells του Κεντ της Αγγλίας. Η 25χρομξ Γουέντι Νελ, βρέθηκε δολοφονημένη στη μικρή γκαρσονιέρα που ζούσε, στο Guildford Road, στις 23 Ιουνίου 1987 και η 20χρονη Καρολάιν Πίερς που ζούσε κι αυτή σε μια γκαρσονιέρα στο Grosvenor Park, δολοφονήθηκε πέντε μήνες αργότερα.
nekrofilos__1_
Οι συνθήκες των εγκλημάτων  ήταν εντυπωσιακά παρόμοιες: Και τα δύο θύματα είχαν βιασθεί, ξυλοκοπηθεί και στραγγαλισθεί. Οι δύο υποθέσεις συνδέθηκαν από την Αστυνομία λόγω των ομοιοτήτων τους και ονομάστηκαν από τα ΜΜΕ «The Bedsit Murders» (σ.σ. bedsit = γκαρσονιέρα). Παρά τις σημαντικές προόδους στην ιατροδικαστική επιστήμη και την ανάλυση DNA, ο δολοφόνος παρέμενε για χρόνια ασύλληπτος με την υπόθεση «Bedside Murders» να θεωρείται ανεξιχνίαστη και έχει καταχωρισθεί στις λεγόμενες «cold cases».
nekrofilos__2_
Κλείσιμο
nekrofilos__3_
Όμως η έρευνα συνεχιζόταν και εν τέλει, ένα δακτυλικό αποτύπωμα που είχε μείνει πάνω σε ένα σακίδιο, μια αθώα οικογενειακή φωτογραφία και ένα μερικό αποτύπωμα σε μια μπλούζα γεμάτη  αίμα, ήταν  μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν στην αποκάλυψη και  σύλληψη του δολοφόνου 33 χρόνια μετά τα άγρια εγκλήματα, τον περασμένο Δεκέμβριο.  Το όνομά του Ντέιβιντ Φούλερ.

Ο Φούλερ απέφευγε τη δικαιοσύνη για 33 χρόνια  μέχρι που στοιχεία DNA δεκαετιών τον συνέδεσαν με τους φόνους, όταν ένα μέλος της οικογένειάς του  συνελήφθη και τα δακτυλικά του αποτυπώματα καταχωρίσθηκαν στην Εθνική Βάση Δεδομένων. Αν και αρχικά αρνούνταν τις κατηγορίες, ο Φούλερ, τελικά ομολόγησε μπροστά στους δικαστές τις δολοφονίες των δύο κοριτσιών στο Tunbridge Wells του Κεντ, το 1987. Ωστόσο, καθώς οι ντετέκτιβ ερευνούσαν τον 67χρονο, σύντομα διαπίστωσαν ότι  αυτός ο φαινομενικά ακίνδυνος εκκεντρικός τύπος στην πραγματικότητα έκρυβε μια διπλή αλλόκοτη  ζωή: Δεν ήταν μόνον δολοφόνος αλλά κακοποιούσε σεξουαλικά  πτώματα!
nekrofilos__4_
nekrofilos__5_
nekrofilos__6_
nekrofilos__9_

Βιασμοί στο νεκροτομείο!
 
Όταν η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι του Φούλερ ανακάλυψε κρυμμένους σκληρούς δίσκους υπολογιστών, CD και δισκέτες με χιλιάδες εικόνες σεξουαλικών αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένων  πλάνων του ίδιου του Φούλερ να κακοποιεί σεξουαλικά γυναικεία πτώματα σε δύο νεκροτομεία! Οι  σοκαρισμένοι ντετέκτιβ ανακάλυψαν σκληρούς δίσκους κολλημένους στο πίσω μέρος μιας συρταριέρας μαζί με ημερολόγια,  στα οποία είχε χειρόγραφα  σημειώσει τα στοιχεία των θυμάτων του στο νοσοκομείο. Το μεγαλύτερο θύμα του ήταν 100 ετών και το μικρότερο μόλις εννέα!  Όλα αυτά τα στοιχεία αποκάλυψαν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στον τομέα της Υγείας της Βρετανίας.
 
Ο Φούλερ  εργάστηκε στο -κλειστό πλέον- Νοσοκομείο Kent and Sussex από το 1989 έως το 2010, όταν μετατέθηκε στο νοσοκομείο Tunbridge Wells Hospital. Ήταν ηλεκτρολόγος και λόγω της εργασίας του είχε μια κάρτα που του επέτρεπε την πρόσβαση, χωρίς επίβλεψη, σε όλα τα σημεία του νοσοκομείου.

Το προσωπικό του νεκροτομείου συνήθως τελείωνε το ωράριό του στις 16.00 μ.μ., ενώ η βάρδια του Φούλερ ήταν από τις 11 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα. Κουβαλούσε μαζί του την τσάντα με τα εργαλεία του και εξασφάλιζε ότι η σεξουαλική κακοποίηση των νεκρών γυναικών δεν θα μπορούσε να καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας, που κάλυπταν μόνο ένα τμήμα του νεκροτομείου.

Αξιωματούχος της Αστυνομίας δήλωσε τα εξής:

«Έχουμε αποδείξεις ότι κινείται γύρω από το νεκροτομείο, αλλά δεν υπάρχει κάμερα ασφαλείας  που να δείχνει ότι κακοποιεί κάποιο από τα πτώματα. Όλα τα στοιχεία είναι από τα δικά του βίντεο, αυτά που ο ίδιος γύρισε». Ο Φούλερ είχε περάσει τουλάχιστον 12 χρόνια κακοποιώντας πτώματα στα νεκροτομεία των νοσοκομείων του Κεντ και του Σάσεξ και του Tunbridge Wells.  Κρατούσε λεπτομερή χειρόγραφα ημερολόγια της κακοποίησής του, μαζί με χιλιάδες βίντεο και εικόνες του να κάνει σεξ με τα πτώματα,  οργανωμένα σε φακέλους! Εργαζόταν ακόμα για το Maidstone and Tunbridge Wells NHS Trust όταν επαναστατικές τεχνικές προφίλ DNA οδήγησαν την αστυνομία να διερευνήσει τις ιστορικές δολοφονίες στο σπίτι του στις 3 Δεκεμβρίου πέρυσι.
 
Ο ανυπολόγιστος αριθμός των θυμάτων και η οργή των συγγενών
 
Η Αστυνομία διαπίστωσε ότι ο Φούλερ είχε σεξουαλική δραστηριότητα με τουλάχιστον 100 νεκρές γυναίκες, 81 από τις οποίες έχουν ταυτοποιηθεί. Ωστόσο τίποτα δεν αποκλείει την ύπαρξη πολλών περισσότερων θυμάτων. Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας της αστυνομίας του Κεντ: «Η έκταση και η κλίμακα της προσβολής είναι άνευ προηγουμένου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο».
 
Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η αστυνομία του Κεντ κατέληξε ότι στο ότι ποτέ δεν θα αποκαλυφθεί  πόσες νεκρές γυναίκες και κορίτσια κακοποίησε σεξουαλικά ο Φούλερ – παραδεχόμενη ότι θα μπορούσαν να είναι εκατοντάδες περισσότερες από αυτές που ήδη γνωρίζει και έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κέντρου επικοινωνίας εν αναμονή μιας χιονοστιβάδας κλήσεων από μέλη οικογενειών νεκρών γυναικών.

Η αστυνομία έχει δημιουργήσει έναν αριθμό κέντρου επικοινωνίας καθώς αποκαλύφθηκε η τρομακτική κλίμακα των εγκλημάτων του Φούλερ. 
Μία από τις νεκρές γυναίκες που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Φούλερ ήταν και η 24χρονη Άζρα Κεμάλ, η οποία είχε βρει τραγικό θάνατο μετά από πτώση από γέφυρα τον Ιούλιο του 2020.

Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη, η μητέρα της είπε στο Sky News και στην Daily Mail: «Είχε μπει στο νεκροτομείο χιλιάδες φορές, όχι εκατοντάδες, χιλιάδες… Όταν μου είπαν ότι βίασε την νεκρή κόρη μου δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Ένιωσα ότι έπρεπε να πάρω τον νόμο στα χέρια μου, να τον βρω και να τον τιμωρήσω. Είμαι η μητέρα της. Αν τον έβρισκα, είμαι 99,99 τοις εκατό σίγουρη ότι θα έβαζα αυτό το μαχαίρι κατευθείαν στην καρδιά του, επειδή έβαλε ένα μαχαίρι στη δική μου. Η σκέψη να την κακοποιεί— να αγγίζει τα μαλλιά της, να αγγίζει το δέρμα της...»
 
Τα παιδιά του δολοφόνου και νεκρόφιλου βιώνουν το απόλυτο σοκ
 
H πρώην σύζυγος του Φούλερ, η 65χρονη Τζιλ Πάλμερ και τα δύο παιδιά του είναι σήμερα σε απόλυτο σοκ με την Τζιλ να δηλώνει στην Sun: «Είναι πολύ φρικτό. Δεν μπορώ να το δεχτώ ακόμα. Τα παιδιά μου δεν μπορούν να μιλήσουν γι' αυτό. Δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Όταν αποκαλύφθηκαν αυτά τα πράγματα ήταν για εμάς το απόλυτο σοκ. Είναι ο πατέρας τους. Δεν γνώριζαν τον άνθρωπο. Δεν τον γνώριζα ούτε εγώ».

Η Πάλμερ παντρεύτηκε τον Φούλερ το 1972 στο Πόρτσμουθ και το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο και μια κόρη. Ο γάμος κατέληξε σε διαζύγιο και ενώ ο Φούλερ παρέμεινε στο νότο κάνοντας άλλους δυο γάμους, η Τζιλ μετακόμισε βόρεια όπου απέκτησε ακόμη μία κόρη από άλλον άνδρα.

Το κορίτσι αυτό δήλωσε στην Mail: «Η μητέρα μου και τα ετεροθαλή αδέλφια μου είναι σε απίστευτο σοκ, οι λεπτομέρειες είναι αφόρητες. Θα έλεγα πως είναι και οι τρεις τους παγωμένοι. Δεν είναι δικός μου πατέρας αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι πράξεις του αποτελούν ένα φοβερό σοκ και για εμένα. Φανταστείτε την μητέρα και τα αδέλφια μου… Τι μπορούν να κάνουν ή να πουν όταν μαθαίνουν όσα  έκανε; Δεν είχαν στενή σχέση μαζί του για πολλά χρόνια, αλλά δεν παύουν να πρέπει να αφομοιώσουν όλες αυτές τις πληροφορίες που τους χτύπησαν σαν κεραυνός. Προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτά που έκανε ο Φούλερ και είναι τόσο δύσκολο. Είναι τόσο απαίσιο που δεν θέλεις καν να το ξεστομίσεις. Τους γνωστοποίησαν ότι είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία αυτών των δύο νεαρών γυναικών κι αυτό από μόνο του ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειρισθούν. Από την ώρα που έμαθαν τι είχε κάνει στα νοσοκομεία έχουν κλειστεί στον εαυτό τους. Δεν θέλουν να δουν κανέναν μέχρι να το συνειδητοποιήσουν. Αν μπορέσουν αν το συνειδητοποιήσουν ποτέ…».

Όσο για την τρίτη σύζυγο του Φούλερ, την 50χρονη Μάλα, δήλωσε ότι έβαλε τέλος στο γάμο τους αφού έμαθε την πραγματική του φύση. «Δεν είμαι πλέον μαζί του. Δεν μπορούσα να συνεχίσω. Είμαι πολύ αναστατωμένη για να σκεφτώ τι συνέβαινε. Έφυγα διότι δεν μπορώ να ζήσω με αυτό…».
 


Ειδήσεις σήμερα:

Πανεπιστημιακός-«καθηγητής στην απάτη», υποσχόταν «χρυσές» επενδύσεις, άρπαξε 15 εκατ. ευρώ

«Έβλεπε παντού εχθρούς, είχε κάνει μήνυση σε όλο τον κόσμο», λέει για την Κλοντιάνα Τσέλο ο πρώην σύντροφός της

Σκάνδαλο λόμπινγκ συγκλονίζει τους Τόρις στη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης