Τέσσερις τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη

Τέσσερις τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στη Βιέννη

Συνελλήφθη ο δράστης - Μπήκε σε εστιατόριο, άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε κατά των πελατών, οι οποίοι έσπευσαν να εγκαταλείψουν τον χώρο - Η αστυνομία «δεν θεωρεί πιθανό» ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο για την επίθεση

AP_20304408257172-e1604415929651
Tέσσερα άτομα τραυματίστηκαν νωρίτερα απόψε στη Βιέννη, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε περαστικούς. Η αστυνομία «δεν θεωρεί πιθανό» ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο.

Ένας 35χρονος Αυστριακός, σύμφωνα με την Muenchner Merkur, μπήκε το απόγευμα σε εστιατόριο στο Μπριγκιτενάου της Βιέννης, άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε κατά των πελατών, οι οποίοι έσπευσαν να εγκαταλείψουν τον χώρο. Εκείνος τους ακολούθησε και επιτέθηκε αδιακρίτως σε περαστικούς.
Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, δεν διατρέχουν ωστόσο κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ ο δράστης ακινητοποιήθηκε από πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη σύλληψή του ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα, ενώ φαινόταν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον. «Ένα πολιτικό ή θρησκευτικό κίνητρο δεν θεωρείται πιθανό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Άλμα σε κρούσματα και διασωληνώσεις - Στο κόκκινο η Θεσσαλονίκη, ανήμερα του Αγ. Δημητρίου

Φώφη Γεννηματά: Αύριο η κηδεία της - Ποιοι θα εκφωνήσουν επικηδείους

Καταδίωξη στο Πέραμα: «Τέλος, απομακρυνθείτε όλες οι ομάδες» έλεγε το Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ., «δεν ακούνε πάνω στη μηχανή» η ΔΙΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης