Ταϊβάν: 46 νεκροί και 41 τραυματίες από φωτιά σε κτίριο
Το κτίριο ηλικίας 40 ετών, στέγαζε παλαιότερα - εκτός από διαμερίσματα - εστιατόρια, κέντρα καραόκε και έναν κινηματογράφο
Σε 46 ανέρχονται οι νεκροί και σε 41 οι τραυματίες από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κτίριο με διαμερίσματα στην πόλη Καουσιούνγκ στη νότια Ταϊβάν, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.
Η φωτιάξέσπασε σε ένα κακοσυντηρημένο κτίριο ηλικίας 40 ετών στην περιοχή Γιαντσένγκ της Καοσιούνγκ τις πρώτες πρωινές ώρες και σβήστηκε περίπου την αυγή.
Η πυροσβεστική υπηρεσία της Καοσιούνγκ ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση έρευνάς της στο κτίριο μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν 46 νεκροί.
Ο δήμαρχος Τσεν Τσι-μάι διευκρίνισε ότι το κτίριο αυτό ήταν εν μέρει εγκαταλελειμμένο, ενώ παλαιότερα στέγαζε εστιατόρια, κέντρα καραόκε και έναν κινηματογράφο.
Η κυβέρνηση διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς όπως και την περίπτωση να οφειλόταν σε εμπρησμό.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.