Οικονομική ενίσχυση 206 εκατ. ευρώ υπόσχεται στη Λα Πάλμα ο Ισπανός πρωθυπουργός
Στόχος να ανακάμψει το νησί μετά την ηφαιστειακή έκρηξη, από την οποία επλήγη
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του θα εγκρίνει οικονομική υποστήριξη 206 εκατομμυρίων ευρώ (239 εκατομμυρίων δολαρίων) για να βοηθήσει το νησί Λα Πάλμα, προκειμένου να ανακάμψει από την πρόσφατη ηφαιστειακή έκρηξη.
«Την επόμενη Τρίτη, το υπουργικό συμβούλιο θα εγκρίνει ένα πολύ δυναμικό πακέτο», όπως δήλωσε ο ίδιος σε μία συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια μιας επίσκεψης του στο νησί Λα Πάλμα.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.