Αρμενία: Σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή όπου ξέσπασε η... «μάχη των μπουκαλιών»

Αρμενία: Σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή όπου ξέσπασε η... «μάχη των μπουκαλιών»

Oι σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν αφού ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος χαρακτήρισε ορισμένους παλαιότερους υπουργούς Άμυνας της χώρας «προδότες»

Fight-Armenia
Άγριος καυγάς ξέσπασε εχθές, Τετάρτη 25 Αυγούστου, στη βουλή της Αρμενίας, με βουλευτές να πιάνονται στα χέρια και να εκτοξεύουν αντικείμενα, κυρίως πλαστικά μπουκάλια νερού, ο ένας ενάντια στον άλλον.

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, οι σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν αφού ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος χαρακτήρισε ορισμένους παλαιότερους υπουργούς Άμυνας της χώρας «προδότες».



Το κλίμα στον πολιτικό κόσμο της Αρμενίας είναι ιδιαίτερα «εκρηκτικό» μετά την πολεμική ήττα της χώρας την περασμένη χρονιά στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όταν δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξανάγκασαν τους Αρμενίους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους σε μεγάλες εκτάσεις που έλεγχαν από τη δεκαετία του '90.

Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζονται μέλη του προσωπικού ασφαλείας της Βουλής να εισβάλλουν στην αίθουσα της συνεδρίασης προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η συνεδρίαση της βουλής διακόπηκε λόγω των απαράδεκτων σκηνών που έλαβαν χώρα.

Κλείσιμο


Όπως σημειώνει το Reuters, η τρέχουσα βουλή συνεδρίασε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτόν τον μήνα μετά τις εκλογές του καλοκαιριού, στις οποίες αναδείχτηκε νικητής το κόμμα του πρωθυπουργού Νικόλ Πασινιάν.




Ειδήσεις σήμερα

Στην ουρά για τα αναδρομικά: Ποιοι θα τα πάρουν τώρα και ποιοι το Φθινόπωρο

Φονικές πλημμύρες στη Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 20 νεκροί και 17 αγνοούμενοι - Δείτε βίντεο

Τρομάζουν οι αριθμοί: Υπό πίεση το ΕΣΥ - Σχέδιο ενίσχυσης του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης