Κάρι Σίμοντς: Ντεμπούτο ως Πρώτη Κυρία της Βρετανίας μαζί με τον γιο της

Κάρι Σίμοντς: Ντεμπούτο ως Πρώτη Κυρία της Βρετανίας μαζί με τον γιο της

Η 33χρονη σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον φωτογραφήθηκε σε παραλία της Κορνουάλης μαζί με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν και τον γιο της, Γουίλφρεντ

simonds_-_biden
Το ντεμπούτο της στη διεθνή πολιτική σκηνή ως «Πρώτη Κυρία» της Βρετανίας έκανε η Κάρι Σίμοντς, που παντρεύτηκε τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον σε «μυστικό» γάμο στις 29 Μαΐου. Η 33χρονη, πρώην διευθύντρια Επικοινωνίας του Συντηρητικού Κόμματος, εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα ως Κάρι Τζόνσον (Σίμοντς μέχρι πρότινος) την Πέμπτη στο πλευρό του συζύγου της μαζί με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, που βρίσκονται στη Βρετανία από την Τετάρτη ενόψει της Συνόδου Κορυφής των G7, που θα πραγματοποιηθεί στην Κορνουάλη από τις 11 μέχρι τις 13 Ιουνίου.

Τα δύο ζευγάρια περπάτησαν στην παραλία του χωριού Carbis Bay της Κορνουάλης, στο ομώνυμο ξενοδοχείου του οποίου αναμένεται να διεξαχθεί η Σύνοδος των G7 ενώ αργότερα η Ντάουνινγκ Στριτ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες με την Κάρι Τζόνσον, την Τζιλ Μπάιντεν και τον μικρό Γουίλφρεντ Τζόνσον, που γεννήθηκε πριν ένα χρόνο, σε ανέμελες στιγμές, χωρίς παπούτσια, να απολαμβάνουν έναν περίπατο κοντά στη θάλασσα.
ks001
simonds_-_biden
Η νέα Πρώτη Κυρία της Βρετανίας για την συνάντηση με το ζεύγος Μπάιντεν, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο μίντι φόρεμα του βρετανικού brand L. K. Bennett, αξίας 325 λιρών, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες Zara, που κοστίζουν μόλις 50 λίρες. Ο οίκος μόδας L. K. Bennett είναι ο αγαπημένος της Κέιτ Μίντλετον και ο βρετανικός Τύπος δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως η Κάρι Τζόνσον έχει «αντιγράψει» σε πολλές εμφανίσεις της την δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Οι δύο Πρώτες Κυρίες ΗΠΑ και Βρετανίας ήπιαν μαζί τσάι ενώ οι σύζυγοί τους αποσύρθηκαν για να συζητήσουν στο ξενοδοχείο Carbis Bay Hotel. Η Τζιλ Μπάιντεν μετά το τσάι με την Κάρι δήλωσε στους δημοσιογράφους πως«είναι πράγματι ωραίο να βρίσκομαι εδώ στην Κορνουάλη. Είναι η πρώτη μου φορά. Ο Τζο κι εγώ ανυπομονούμε να συναντήσουμε όλους στη Σύνοδο των G7».

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του θα συναντηθούν το Σάββατο με την βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Το ταξίδι του ζεύγους Μπάιντεν στη Βρετανία είναι το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για τον Αμερικανό πρόεδρο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κλείσιμο
ks002
simonds_-_biden2
simonds_-_biden3

Ειδήσεις σήμερα: 

Χάνκοκ: Στο 91% των βρετανικών κρουσμάτων η μετάλλαξη «Δέλτα»

Αντιδρούν οι συνταξιούχοι για το φόρο έως και 55% στα αναδρομικά τους

Πάπας Φραγκίσκος: Δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του αρχιεπισκόπου του Μονάχου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης