Μπόρις Τζόνσον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που παντρεύτηκε την Κάρι Σίμοντς

Μπόρις Τζόνσον: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που παντρεύτηκε την Κάρι Σίμοντς

Στη Σύνοδο των G7 θα κάνει το ντεμπούτο της ως «Πρώτη Κυρία» η τρίτη σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού - Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όταν το ζευγάρι την είχε επισκεφθεί το 2019;

Boris_wedding
Με δύο διαζύγια, πέντε νόμιμα τέκνα και ένα εκτός γάμου, ο 56χρονος Μπόρις Τζόνσον εγκαταστάθηκε στη Ντάουνινγκ Στριτ με την μνηστή του Κάρι Σίμοντς το 2019, όταν ανέλαβε πρωθυπουργός. Το ανύπαντρο ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Γουίλφρεντ, το περασμένο έτος και δεν έδειχνε να βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έτσι, η είδηση για τον «μυστικό» γάμο του Μπόρις και της Κάρι το περασμένο Σάββατο στον Καθεδρικό ναό του Ουεστμίνστερ και μάλιστα, με περιορισμένο κύκλο καλεσμένων, λόγω πανδημίας, απετέλεσε έκπληξη για τον βρετανικό Τύπο. Όμως, πηγές από το περιβάλλον του νέου πρωθυπουργικού ζεύγους της Βρετανίας έλυσαν τον «γρίφο» του εσπευσμένου γάμου μιλώντας στη Mail της Κυριακής.

«Η Κάρι και ο Μπόρις παντρεύτηκαν μυστικά, ώστε εκείνη να μην αισθάνεται άβολα στη Σύνοδο των G7 και στο Μπαλμόραλ», δήλωσαν οι ανώνυμες πηγές. Η Σύνοδος των G7 θα πραγματοποιηθεί στην Κορνουάλη από τις 11 μέχρι τις 13 Ιουνίου και όλα τα μάτια αναμένεται να είναι στραμμένα στην Κάρι Τζόνσον - Η Σίμοντς με τον γάμο της έλαβε και το επίθετο του συζύγου της - καθώς θα κάνει το ντεμπούτο της στον ρόλο της Πρώτης Κυρίας της Βρετανίας.

Ποιες θα είναι οι Πρώτες Κυρίες που θα υποδεχθεί η Κάρι Σίμοντς

Η 33χρονη, πρώην υπεύθυνη επικοινωνίας του Συντηρητικού Κόμματος, θα κληθεί να υποδεχθεί τις συζύγους των ηγετών που θα συμμετέχουν στη Σύνοδο και να τις ξεναγήσει στα αξιοθέατα της Κορνουάλης, όσο οι αρχηγοί κρατών θα είναι κλεισμένοι στο πολυτελές ξενοδοχείο Carbis Bay Hotel, στο παραθαλάσσιο θέρετρο Σεν Ιβς στην Κορνουάλη.

Ανάμεσα στις συζύγους των ηγετών της G7 θα είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, η οποία θα συνοδεύει τον Αμερικανό πρόεδρο στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, η Μπριζίτ Μακρόν, Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η Μαρίκο Σούγκα, σύζυγος του Ιάπωνα πρωθυπουργού, Γιοσιχίντε Σούγκα, η Σόφι Τριντό, σύζυγος του Καναδού πρωθυπουργού, Τζάστιν Τριντό, η Σερένα Καπέλο, σύζυγος του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι και ο σύζυγος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, Γιοακίμ Ζάουερ.

Πηγή από το κόμμα των Τόρις δήλωσε για τον «βιαστικό» γάμο του Μπόρις Τζόνσον και της Κάρι Σίμοντς: «Δεν θα ήταν αδύνατον, αλλά θα ήταν άβολο για εκείνη να παρουσιαστεί ως "σύντροφος"(στη Σύνοδο των G7). Μερικές χώρες, όπως η Ιαπωνία, είναι αρκετά παραδοσιακές σε αυτό το ζήτημα - θέλουν τις συζύγους να συναντούν συζύγους». Άλλες πηγές κοντά στο πρωθυπουργικό ζεύγος υποστήριξαν πως ο Τζόνσον και η Κάρι ήθελαν να βάλουν «βέρα στο δεξί» πριν επισκεφθούν ξανά την 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ στο Κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία, επειδή όταν το 2019 είχαν μαζί της επίσημη συνάντηση, αν και δεν είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ένιωσαν πως η μονάρχης ήρθε σε δύσκολη θέση.

Στη σύνοδο των G7 θα είναι η πρώτη φορά που η τρίτη σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού θα έχει επίσημο ρόλο στο πλευρό του, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της και η Ντάουνινγκ Στριτ. Στη Σύνοδο των G7 στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας το 2019, η Κάρι δεν είχε συνοδεύσει τον Μπόρις Τζόνσον με την Ντάουνινγκ Στριτ να επικαλείται φόρτο εργασίας της τότε συντρόφου του Βρετανού πρωθυπουργού.


Ειδήσεις σήμερα 

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στον ανακριτή οι κόρες του ζευγαριού για να ξεδιπλώσουν το χρονικό του εφιάλτη

Πάτρα: Δυο «κορωνοπάρτι» με πάνω από 2.000 άτομα στην περιοχή Πλαζ - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Η Κάμαλα Χάρις παρουσιάζει τα μέτρα κατά της διακίνησης ανθρώπων στη Γουατεμάλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης