Ο παραμυθένιος γάμος Κάρι Σίμοντς - Μπόρις Τζόνσον: Η ξυπόλητη νύφη και το γαμήλιο πάρτι με τις συμπεθέρες

Ο παραμυθένιος γάμος Κάρι Σίμοντς - Μπόρις Τζόνσον: Η ξυπόλητη νύφη και το γαμήλιο πάρτι με τις συμπεθέρες

Η 33χρονη Κάρι φορούσε ένα  εντυπωσιακό κεντημένο λευκό φόρεμα του Χρήστου Κωσταρέλου αξίας 2.870 λιρών Αγγλίας ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός ένα  μπλε σκούρο κοστούμι, γαλάζια γραβάτα

marriage_boris
Είναι ένα παραμύθι που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε μία συντηρητική κοπέλα την Κάρι Σάιμοντς (Carrie Symonds) και το «αφεντικό της» Μπόρις Τζόνσον. Η μυστική τελετή των 30 λεπτών έγινε στο παρεκκλήσι της Παναγίας του Αββαείου του Ουέστμινστερ (Westminster Abbey), από τον πατέρα Daniel Humphreys, επικεφαλής του καθεδρικού ναού, ο οποίος επίσης βάπτισε τον Ουίλφρεντ (Wilfred) -γιο του Τζόνσον και της Σάιμοντς- εκεί το περασμένο φθινόπωρο. Μια λιμουζίνα έφερε τη νύφη στη δυτική πόρτα του ναού.

Ο Μπόρις Τζόνσον φορούσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι, γαλάζια γραβάτα, ενώ η 33χρονη νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό κεντημένο λευκό φόρεμα του Χρήστου Κωστάρελου αξίας 2.870 λιρών Αγγλίας, το οποίο όμως επέλεξε να το νοικιάσει από το My Wardrobe HQ μόλις με 45 λίρες την ημέρα. Στα μαλλιά της επέλεξε στεφάνι από λουλούδια. Σύμφωνα με την Daily Mail η νύφη περπάτησε στο Αββαείο με ήχους κλασσικής μουσικής, και ήταν «πολύ, πολύ χαρούμενη». Το νυφικό ήταν σε maxi γραμμή από ιβουάρ τούλι και μετάξι, κλειστό με ψηλό λαιμό και εντυπωσιακά μανίκια σε σχήμα καμπάνας.

Ο πρωθυπουργός, επέλεξε τον μικρότερο αδελφό του Λίο ως κουμπάρο του, ενώ τα άλλα δύο αδέλφια του ήταν παρόντα στο γάμο. Ο γιος τους, λέγεται, ότι συνόδευε τους γονείς του.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε τραβήχτηκε από την Ρεμπέκα Φούλτον, (Rebecca Fulton). Οι μητέρες του ζευγαριού και λίγοι καλεσμένοι συμμετείχαν μετά από το γάμο στο καλοκαιρινό πάρτι με θέμα «το φεστιβάλ» στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ με μουσική από το ακουστικό τρίο Fiddlin' About. Ο πατέρας της νύφης δεν ήταν παρών. Δεν είναι γνωστό εάν είχε προσκληθεί από το ζευγάρι. Ενώ ο πατέρας του πρωθυπουργού, Στάνλεϊ Τζόνσον, φωτογραφήθηκε χαμογελώντας έξω από την πρωθυπουργική κατοικία με τη μικρότερη κόρη του.

Μια άλλη φωτογραφία που τουίταρε ο υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι έδειξε το ζευγάρι σε ποιο χαλαρή στιγμή να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στον κήπο μετά το γάμο. Βγάζοντας το σακάκι του ο Τζόνσον φάνηκε το τσαλακωμένο πουκάμισο και δεν φορούσε βέρα Η νύφη ήταν ξυπόλητη. Στο φόντο της φωτογραφίας διακρίνεται το τραπέζι το οποίο είναι φτιαγμένο από δεμάτια άχυρου με ποτά και πολύχρωμες κορδέλες να κρέμονται ανάμεσα στα δέντρα. Οι γάμοι στην Αγγλία υπόκεινται σε αυστηρούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας και επιτρέπεται μέχρι 30 άτομα να παρακολουθήσουν την τελετή.

Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που παντρεύτηκε μετά από 199 χρόνια. Ακολούθησε τα βήματα του Λόρδου Λίβερπουλ, ο οποίος παντρεύτηκε τη Μαίρη Τσέστερ το 1822 και ήταν πρωθυπουργός για 15 χρόνια. Η Κάρι Σάμοντς είναι η τρίτη σύζυγός του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι: «το ζευγάρι θα γιορτάσει το γάμο του με την οικογένεια και τους φίλους του το επόμενο καλοκαίρι».

Κλείσιμο
Πριν από το γάμο, η κυρία Τζόνσον μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία του ενός έτους κατάξανθου γιου τους Ουίλφρεντ σε μία καταπράσινη έκταση με υάκινθους, οδηγώντας ορισμένους να υποθέσουν ότι ήταν μια κρυφή αναφορά στην παράδοση της νύφης που πρέπει να φοράει «κάτι μπλε» την μεγάλη μέρα του γάμου της.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος προσπάθησε να βάλει 16χρονη στο αυτοκίνητό του - «Είσαι ωραία κοπέλα, να σε πάω εγώ σχολείο»

Γιάννος Παπαντωνίου: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους για το ακίνητο στη Σύρο

Κομισιόν: Η λίστα με τα ταξιδιωτικά «προνόμια» των εμβολιασμένων για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης