Με τους σωματοφύλακες τα έβαλε ηΕμινέ Ερντογάν,που έδειξαν ολιγωρία στο να προφυλάξουν τον Τούρκο πρόεδρο από τις εκδηλώσεις αγάπης των μελών του κόμματός του, που θέλησαν να τον πλησιάσουν από κοντά.
Το περιστατικό έγινε στο συνέδριο του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), όπου οΡετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προανήγγειλε νέο Σύνταγμα.
Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος βρισκόταν πάνω από την κάλπη, για την επανεκλογή του στην προεδρία του κόμματος, οι σύνεδροι αγνόησαν πλήρως τους κανόνες περί κοινωνικών αποστάσεων εν καιρώ κορωνοϊού.
Η Εμινέ άρχισε να δείχνει την ενόχλησή της, ενώ στη συνέχεια παρενέβη, βάζοντας και το χέρι μπροστά του, προκειμένου να τον προστατεύσει από πιθανούς φορείς του κορωνοϊού. Μάλιστα, σε έντονο ύφος κάλεσε και τους σωματοφύλακες να παρέμβουν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.