Η Βρετανία δεν εμποδίζει εξαγωγές εμβολίων, δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης, απαντώντας σε ισχυρισμούς του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.
«Η βρετανική κυβέρνηση δεν έχει εμποδίσει τις εξαγωγές ούτε ενός εμβολίου κατά της Covid-19. Οποιεσδήποτε αναφορές σε απαγόρευση εξαγωγών του Ηνωμένου Βασιλείου ή περιορισμούς σε εμβόλια είναι απολύτως ψευδείς», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
«Αυτή η πανδημία αποτελεί παγκόσμια πρόκληση και η διεθνής συνεργασία για την ανάπτυξη εμβολίων εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της απάντησής μας», πρόσθεσε. Λίγο νωρίτερα ο Μισέλ απέρριψε τις εις βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατηγορίες περί «εθνικισμού των εμβολίων» και είπε ότι ενώ η Βρετανία και οι ΗΠΑ απαγορεύουν εντελώς τις εξαγωγές εμβολίων της Covid-19, η ΕΕ δεν έχει σταματήσει να εξάγει.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.