Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 30.000 οι θάνατοι στη Γερμανία
Σχεδόν 1.652.000 τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊούστη Γερμανίααυξήθηκε κατά 10.976 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 1.651.834, δείχνουν σήμερα Δευτέρα τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ για τις λοιμώδεις νόσους.
Παράλληλα, 348 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να φθάνει ως εδώ τους 30.126 νεκρούς, κατά την ίδια πηγή.
Το Ινστιτούτο αναμένει ότι κατά τη διάρκεια των εορτών θα γίνονται λιγότερα τεστ και λιγότερες εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ θα σημειώνονται καθυστερήσεις στη διαβίβαση δεδομένων για την επιδημιολογική κατάσταση στις υγειονομικές αρχές.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.