Παρουσιάστρια και δημοσιογράφοι του Sky News έκαναν κορωνοπάρτι και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα
Ο τηλεοπτικός σταθμός σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι «όλοι όσοι εμπλέκονται λυπούνται για το περιστατικό και έχουν ζητήσει συγγνώμη»
Η παρουσιάστρια του Sky News Kay Burley τέθηκε σε διαθεσιμότητα για έξι μήνες καθώς διοργάνωσε πάρτιγια τα 60α της γενέθλια παραβιάζοντας τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.
Πέρα από την Kay Burley εκτός αέρα για τρεις μήνες τέθηκαν η πολιτική συντάκτρια του Sky News Beth Rigby και ο ανταποκριτής του σταθμού στη Βόρεια Αγγλία Inzamam Rashid. Ο τηλεοπτικός σταθμός σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι «όλοι όσοι εμπλέκονται λυπούνται για το περιστατικό και έχουν ζητήσει συγγνώμη». Ωστόσο στην ανακοίνωση δεν αναφέρθηκε εάν οι τρεις δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να πληρώνονται όσο βρίσκονται εκτός αέρα.
Σύμφωνα με τον Guardian η Burley έστειλε ένα απολογητικό email στους συναδέλφους της. «Είμαι ηλίθια. Λυπάμαι πολύ. Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς από εσάς. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να πω για να συγχωρήσω τις πράξεις μου». Ακόμη η Burley τόνισε ότι όποιος ήθελε να συζητήσει το συγκεκριμένο ζήτημα θα έπρεπε να την καλέσει για να μιλήσουν ενώ παραδέχθηκε το λάθος της και μέσω των social media.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις των Beth Rigby και του Inzamam Rashid. Σημειώνεται πως άλλη μία δημοσιογράφος που ήταν παρούσα για λίγη ώρα στο κορωνοπάρτι, η Sam Washington κρίθηκε ότι δεν αξίζει να της επιβληθούν κυρώσεις.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή