Τέσσερις είναι οι βασικοί λόγοι που -σύμφωνα με το CNN Turk- βγήκε και πάλι τοOruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο, για έρευνες νοτίως του Καστελορίζου, παραβιάζοντας και πάλι την ελληνική δικαιοδοσία στη θαλάσσια περιοχή.
Ο τουρκικός τηλεοπτικός σταθμός, επικαλείται διπλωματικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες:
Δεν πρέπει ν’ αποτελεί έκπληξη η επιστροφή τουOruc Reis στην περιοχή καθώς πολλές φορές το προηγούμενο διάστημα, Τούρκοι αξιωματούχοι είχαν δηλώσει πως μόλις τελείωνε η συντήρηση το πλοίο θα επέστρεφε για έρευνες στην περιοχή. Το CNN Turk αναφέρει επίσης πως οι ίδιες «πηγές» κατηγορούν την Ελλάδα γιατί «δεν αξιοποίησε σωστά αυτή την περίοδο».
Σύμφωνα με την Άγκυρα, ενώ η ΕΕ και οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι απορρίπτουν τον «Χάρτη της Σεβίλλης», από Ελλάδα δεν υπήρξε επίσημη δήλωση ότι δεν αναγνωρίζεται.
Η Σύνοδος της ΕΕ για την Τουρκία ήταν «μια απογοήτευση», ενώ Τούρκοι αξιωματούχοι δήλωσαν στο τουρκικό κανάλι ότι είχαν προειδοποιήσει από προηγουμένως ότι τα αποτελέσματα της Συνόδου μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον διάλογο.
Η Άγκυρα δεν βρήκε πλήρη ανταπόκριση στις εκκλήσεις της για ειλικρινή διάλογο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.