Λευκορωσία: Πάνω από 100 συλλήψεις στις διαδηλώσεις κατά της ορκωμοσίας Λουκασένκο
Ο Λουκασένκο ορκίστηκε σήμερα για μια νέα προεδρική θητεία, την έκτη του, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε, χωρίς να έχει προαναγγελθεί, προτού διακηρύξει ότι η «επανάσταση» που επιζητούσαν οι επικριτές του, απέτυχε
Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συνελήφθησαν σήμερα στη Λευκορωσία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεωνκατά της αιφνίδιας ορκωμοσίας του Αλεξάντρ Λουκασένκο στην προεδρία της χώρας, παρά τις διαδηλώσεις ιστορικών διαστάσεων που πραγματοποιούνται με την απαίτηση της αποχώρησής του από την εξουσία, την οποία κατέχει εδώ και 26 χρόνια.
Η μη κυβερνητική οργάνωση Viasna κατέγραψε συλλήψεις 115 ατόμων, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών στο Μινσκ
Η αστυνομία έκανε χρήση νερού υπό πίεση εναντίον διαδηλωτών που κατέβηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας. Αστυνομικοί, φορώντας κουκούλες, συνέλαβαν διαδηλωτές και τους μετέφεραν σε αστυνομικές κλούβες.
Ο Λουκασένκο ορκίσθηκε σήμερα για μια νέα προεδρική θητεία, την έκτη του, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε, χωρίς να έχει προαναγγελθεί, προτού διακηρύξει ότι η «επανάσταση» που επιζητούσαν οι επικριτές του, απέτυχε.
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα