Ερντογάν: Βγείτε στο πεδίο ή αρχίστε το συντομότερο διαπραγματεύσεις
Μία ημέρα μετά το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως τζαμί, ο Ερντογάν υποστηρίζει ότι η Τουρκία απογοήτευσε όσους περίμεναν να υποκύψει - «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να καταπατήσει τα δικαιώματά μας»
«Ή βγείτε στο πεδίο ή αν δεν έχετε τέτοιον σκοπό, αρχίστε το συντομότερο διαπραγματεύσεις» διεμήνυσε ο Ερντογάν, σημειώνοντας ότι «εμείς δεν έχουμε βλέψεις στα δικαιώματα στο έδαφος, στη θάλασσα, στους φυσικούς πόρους κανενός, όμως, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να απλώσει χέρι, στα δικά μας συμφέροντα και δικαιώματα».
Σύμφωνα με τον Ερντογάν, τις τελευταίες ημέρες «οι χώρες που κάνουν θόρυβο, ξέρουμε ότι ο σκοπός τους δεν είναι η Αγία Σοφία ή η Ανατολική Μεσόγειος, αλλά η ύπαρξη του τουρκικού λαού και των μουσουλμάνων σε αυτή την γεωγραφία».
«Όσοι έχουν ρητορική και συμπεριφέρονται εναντίον της χώρας μας με τρόπο που δεν συνάδει με την πολιτική, την διπλωματία, την καλή πρόθεση και με την λογική, τους προειδοποιώ ξεκάθαρα, αν λαμβάνεται υπόψη το τίμημα που έχουμε πληρώσει, ορίστε, βγείτε στο πεδίο. Αν δεν έχετε τέτοιο σκοπό, τότε το συντομότερο αρχίστε τις διαπραγματεύσεις», διεμήνυσε.
Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι η Άγκυρα απογοήτευσε όσους περίμεναν να υποκύψει, λέγοντας ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματά της και των φίλων της σε γη, θάλασσα και αέρα.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.