«Συνεχίζουμε να βλέπουμε μια εντατική μετάδοση σε μια σχετικά μικρή ομάδα χωρών», είπε σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου από τη Γενεύη. «Τα δύο τρίτα όλων των κρουσμάτων προέρχονται από 10 χώρες. Σχεδόν οι μισές από όλες τις μολύνσεις που έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής προέρχονται από τρεις μόνο χώρες», προσέθεσε.
Ο Τέντρος υπογράμμισε ότι απλά επειδή τα κρούσματα μπορεί να βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο εκεί όπου ζουν κάποιοι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώνουν την επαγρύπνησή τους.
«Γνωρίζετε την κατάστασή σας - γνωρίζετε πόσες μολύνσεις αναφέρθηκαν εκεί όπου ζούσατε χθες; Ξέρετε πώς να βρείτε αυτές τις πληροφορίες; Ξέρετε πώς να ελαχιστοποιήσετε την έκθεσή σας;», τόνισε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση