Με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, τιμώντας την ημέρα της μητέρας, αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε στην διακονία του η μητέρα του, αλλά και η Μητέρα Εκκλησία που είναι το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Συγκεκριμένα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής γράφει: «Με την ευχή της μητέρας μου ξεκίνησα τη διακονία μου. Με τη στοργή της Μητέρας Εκκλησίας τη συνεχίζω».
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.