Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων από το ΙΑΤΡΙΚΟ

Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων από το ΙΑΤΡΙΚΟ

Πρόκειται για μία πλήρως εξοπλισμένη καρδιολογική κλινική, στελεχωμένη από διακεκριμένους επιστήμονες, που είναι στη διάθεση των ασθενών σε 24ωρη βάση

Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων από το ΙΑΤΡΙΚΟ
Με τριπλό στόχο, την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους Έλληνες, την επιστημονική πρωτοπορία και την επιχειρηματική δραστηριότητα ως δυνατή απάντηση στην κρίση, έθεσε σε λειτουργία το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.
 
Πρόκειται για μία πλήρως εξοπλισμένη καρδιολογική κλινική, στελεχωμένη από διακεκριμένους επιστήμονες, που είναι στη διάθεση των ασθενών σε 24ωρη βάση, για κάθε οξύ ή χρόνιο περιστατικό, και η οποία διευθύνεται από τον ομότιμο καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη.
 
«Είμαστε πολύ περήφανοι για το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων, διότι αποδεικνύουμε πως μέσα σε ένα τόσο ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών μπορούμε να επενδύουμε στην υγεία και την πρωτοπορία. Ακολουθούμε σταθερά αυτή την πεπατημένη την περίοδο της κρίσης διότι θεωρούμε πως για έναν Όμιλο που βλέπει ακμαίο και δυναμικό το μέλλον, αυτό είναι μονόδρομος. Έχουμε υλοποιήσει επενδύσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ την τελευταία τετραετία» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ Βασίλης Αποστολόπουλος, παρουσιάζοντας το νέο «μέλος» της οικογένειας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.
 
Με μεγάλη θέρμη ο κ. Αποστολόπουλος καλωσόρισεστην οικογένεια του Ομίλου  και τον διακεκριμένο καρδιολόγο, από τους πρωτοπόρους παγκοσμίως στην επεμβατική καρδιολογία, κ. Στεφανάδη, με τον οποίο «συμφωνούμε και συμπορευόμαστε σε ιατρικές πράξεις υψηλού επιπέδου αλλά και σε εφαρμογή όλων των προηγμένων επεμβατικών πράξεων, κατ΄αναλογίαν με τα καλύτερα νοσοκομεία της αλλοδαπής» όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολόπουλος.
 
Υπερήφανος για την οργάνωση και τη λειτουργία του Πρότυπου Κέντρου Καρδιάς και Αγγείων δήλωσε ο κ. Στεφανάδης, τονίζοντας ότι «ο Όμιλος Ιατρικού αποδεικνύει πως προχωρούν οι ηγέτες στον χώρο της υγείας. Το Κέντρο έχει εξαιρετικούς συνεργάτες που σε συνδυασμό με τα πιο προηγμένα συστήματα τηλεμετρίας εξασφαλίζουν την επιτυχία σε ό,τι αφορά την παρακολούθηση και την αντιμετώπιση των ασθενών».
Κλείσιμο
 
Το Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς και Αγγείων διαθέτει Καρδιολογική Κλινική, Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης, Μονάδες Μυοκαρδιοπαθειών, Υπέρτασης, Στεφανιαίας Νόσου, Παχυσαρκίας και Παθολογικών Νοσημάτων καθώς και Εργαστήρια Ηχοκαρδιολογίας και Κόπωσης ελέγχου Αρρυθμιών και Πίεσης. Λειτουργεί καθόλο το 24ωρο ως μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας αλλά και ως τριτοβάθμια (νοσοκομειακή).
Σύμφωνα με τον κ. Αποστολόπουλο, το Κέντρο καλύπτει ασφαλισμένους σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, συνάπτοντας συνεχώς νέες συμφωνίες στον συγκεκριμένο κλάδο, και παράλληλα, ακολουθεί τιμολογιακή πολιτική απολύτως συμβατή με την δύσκολη περίοδο που βιώνουν οι πολίτες και φιλική προς όλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης