Όποια κι αν είναι η φάση σου, η νέα σεζόν ξεκινάει εδώ!
42541150_l_normal_none

Όποια κι αν είναι η φάση σου, η νέα σεζόν ξεκινάει εδώ!

Πίσω στην πραγματικότητα, με νέους στόχους, νέες προκλήσεις και νέα ερωτήματα, στα οποία ο Κωτσόβολος έχει τις απαντήσεις, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου, με μελετημένες υπηρεσίες και την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες δυνατές τιμές.  

 

Sponsored Content

Το καλοκαίρι δεν έφυγε, είναι εδώ και μπορούμε να το απολαμβάνουμε ακόμη. Αλλά εδώ είναι και το Φθινόπωρο, που για τους περισσότερους συνεπάγεται νέες προκλήσεις, νέους στόχους ή απλώς επιστροφή στη ρουτίνα και στις υποχρεώσεις. Σεπτέμβριος σημαίνει νέα αρχή και επιστροφή στην πραγματικότητα. Επιστροφή στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο γραφείο, στην εργασιακή καθημερινότητα. Αρχίζουν να μπαίνουν σε εφαρμογή όλα εκείνα τα…«από Σεπτέμβρη» που συνηθίζουμε να λέμε το καλοκαίρι, είτε πρόκειται για το ξεκίνημα της προπόνησης, είτε για την ανανέωση του οικιακού εξοπλισμού μας, είτε για την αγορά σχολικής τσάντας του παιδιού μας, είτε για εκείνο το καινούριο laptop που χρειαζόμαστε για την αύξηση της παραγωγικότητας. Σε όλες αυτές τις προκλήσεις, ευτυχώς, υπάρχει ένας προορισμός που προσφέρει εκείνο που θες με τον πιο οργανωμένο και ευέλικτο τρόπο, ώστε να ξεκινήσεις τη σεζόν πανέτοιμος/η και τίποτε να μη σε κρατήσει πίσω.
Φέτος τον Σεπτέμβρη, λοιπόν, όποια και αν «είναι η φάση σου», ο Κωτσόβολος θα είναι εκεί σε κάθε νέα σου αρχή. Η τεράστια γκάμα προϊόντων που μπορείς να βρεις σε ένα από τα 91 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η άμεση παράδοση και η ευελιξία στον τρόπο πληρωμής είναι κάποιοι από τους λόγους που όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου, θα σε φέρουν σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή θα σε κάνουν να επισκεφτείς το kotsovolos.gr.
Αν είσαι καινούριος φοιτητής (ή γονιός φοιτητή) σε καινούρια πόλη και χρειάζεσαι ψυγείο, πλυντήριο, φούρνο, τοστιέρα, βραστήρα, laptop και όλα εκείνα τα απαραίτητα στο πρώτο σου σπίτι μακριά από το σπίτι κλικ εδώ. Πρόλαβε, επίσης, και μια σημαντική έκπτωση σε προϊόντα Apple εδώ, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά για φοιτητές και καθηγητές.

Αν είσαι γονέας μαθητή που ξεκινάει το σχολείο, εδώ θα βρεις τα απαραίτητα για να δώσεις νόημα στο καινούριο ξεκίνημα. Ξεκίνα με τη σχολική τσάντα, συνέχισε με φαγητοδοχεία, παγούρια και όλα τα άλλα που χρειάζεται ένα παιδί για να κερδίσει το στοίχημα της γνώσης και της προόδου, εδώ.  

Αν, πάλι, είσαι μαθητής ή φοιτητής που ψάχνεται για laptop ή άλλο φορητό υπολογιστή, ρίξε μια καλή ματιά εδώ όπου σίγουρα θα βρεις κάτι να σου κάνει «κλικ». 

Ενώ αν είσαι φοιτητής που ψάχνεται για την «πράσινη» μετακίνησή του και θέλεις να κινείσαι έξυπνα στην πόλη με ηλεκτρικά scooter και e-bike, δες εδώ και βρες τις λύσεις που σε πηγαίνουν εκεί που θες, όποτε θες.  

Τέλος, ακόμη και αν δεν ανήκεις σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, και απλώς θέλεις να ξαναβρείς τη φόρμα σου, χάνοντας τα περιττά κιλά που πήρες στις διακοπές ή κάνοντας απλώς ένα νέο ξεκίνημα στη fitness ρουτίνα σου, εδώ θα βρεις όλα τα κίνητρα που χρειάζεσαι για να το κάνεις.

Αλλά, υπάρχουν πολλοί ακόμη λόγοι για να επιλέξει κάποιος τον Κωτσόβολο και δεν αναφερόμαστε μόνο στην ισχυρή παρουσία που δημιουργούν τα 91 καταστήματα που υπάρχουν σε κάθε γωνιά της χώρας.

Το Πλάνο Δόσεων είναι αδιαμφισβήτητα βασικός λόγος, καθώς μπορείς να αποκτήσεις οποιαδήποτε συσκευή με μια μικρή, σταθερή, μηνιαία δόση, εξαιρετικά ευέλικτους όρους και αποπληρωμή μέχρι 60 μήνες.
Όπως, επίσης, η ευκολία και η ταχύτητα στην παράδοση των παραγγελιών, για παράδειγμα με τη νέα υπηρεσία «Παράδοση με ραντεβού», μέσω της οποίας μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία στο χώρο σου, επιλέγοντας είτε online, είτε σε φυσικό κατάστημα, είτε τηλεφωνικώς την ημέρα και το δίωρο παράδοσης που επιθυμείς, αφαιρώντας οριστικά περιττά άγχη, απώλειες χρόνου και απουσίες από τη δουλειά.
Αν προσθέσουμε σε αυτά και το after sales service, που ποτέ δεν ήταν πιο ανακουφιστικό και αξιόπιστο χάρις στο πρόγραμμα Κ Total Support, όπου απολαμβάνεις και μεγαλύτερη διάρκεια εγγύησης και περισσότερες καλύψεις, αλλά και τις Υπηρεσίες Εγκατάστασης K Plus, όπου ένας τεχνικός έρχεται σπίτι σου για να σου εγκαταστήσει την ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή σου, τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλοι οι δρόμοι, και αυτή τη σεζόν, περνούν από τον Κωτσόβολο.  

Κάπως έτσι, η αγαπημένη αλυσίδα βρίσκεται δίπλα σου για να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα στη «χρονιά» αλλά και σου προσφέρει  καταναλωτικές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, αποδεικνύοντας ότι σε καταλαβαίνει βαθιά και ότι είναι πολύ περισσότερα από μια απλή αλυσίδα τεχνολογίας. Χρόνια τώρα και όποια και αν είναι η «φάση» σου…

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης