Χανιά: Περιμένουν 134 κρουαζιερόπλοια φέτος στην Σούδα

krouazieroploio-xania-ena

Οι προγραμματισμένες αφίξεις είναι από τις 25 Μαρτίου έως και τις 23 Δεκεμβρίου

Δυναμικά αναμένεται να εξελιχθεί και το 2019 η κρουαζιέρα στα Χανιά, καθώς τα μέχρι και σήμερα στοιχεία που προκύπτουν από τις δηλώσεις των ναυτικών πρακτόρων κρουαζιερόπλοιων, φέρνουν στο λιμάνι της Σούδας 134 αφίξεις πλοίων με εκτιμώμενο αριθμό επιβατών άνω των 220.000 ατόμων.

Τη λίστα και τις ημερομηνίες αφίξεων των πλοίων έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Λιμενικό Ταμείο Χανίων. Σύμφωνα με αυτή, οι προγραμματισμένες αφίξεις από τις 25 Μαρτίου έως και τις 23 Δεκεμβρίου, ανά μήνα, είναι: Τον Μάρτιο 2, τον Απρίλιο 8, τον Μάιο 20, τον Ιούνιο 17, τον Ιούλιο 18, τον Αύγουστο 22, τον Σεπτέμβριο 20, τον Οκτώβριο 21, τον Νοέμβριο 4 και τον Δεκέμβριο 2.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΧΥΖ

Τόσους αγώνες έκανε το βρωμερό και σιχαμένο ΚΚΕ για να εμποδίσει την κρουαζιέρα στην Ελλάδα και τελικά, ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Εκατομμύρια συνάλλαγμα κάθε χρόνο εισρέουν στην Ελλάδα από την κρουαζιέρα που πριν μερικά χρόνια ήταν μηδέν.

Κ.Φ.

Κρίμα τους αγώνες που έχει κάνει το ΚΚΕ για να μην έρχονται κρουαζιερόπλοια στην Ελλάδα.

ΧΑΝΙΩΤΗΣ

Λάθος κάνεις, η καλύτερη εποχή είναι ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ. Τον Δεκέμβρη είναι χειμώνας

Mε λίγα λόγια...

Η καλύτερη εποχή 'Ελληνα, για να πάς ...διακοπές Χανιά είναι τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eco23

Η βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου προϋποθέτει εκτός από όραμα, τόλμη και στρατηγική, νομοθέτηση και ένα κοινωνικό συμβόλαιο, πολιτεία και πολίτες να αντιλαμβάνονται πλήρως τις τομές που απαιτούνται

p1

Δεν είναι απλά ένας λόφος από... γρανίτη - Ένας βράχος -με υψόμετρο 771 μ, που ξεχωρίζει στ’ οροπέδιο του Κάτω Νευροκοπίου στη Δράμα - Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα αθέατο φρούριο, ένα … «αεροπλανοφόρο» που στα σωθικά του κρύβει ένα δαιδαλώδες συγκρότημα υπόγειων οχυρώσεων, που κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τη γερμανική επίθεση στην Ελλάδα (6/4/1941) απέτρεψε τους εισβολείς να κάνουν «περίπατο», όπως πίστευαν.

4
psarou_ar

Συνεχίζοντας την κατάκτηση διακρίσεων σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, αυτή την φορά τιμήθηκε με το ιδιαίτερο βραβείο «Lifestyle Boutique Hotel & Villas” κατά τη διάρκεια της 7ης Διεθνούς Τελετής των Seven Stars Awards στις 5 Οκτωβρίου.