Σίφνος: Στο νησί τα γυρίσματα και της δεύτερης σεζόν του «Viva la feta!»

Σίφνος: Στο νησί τα γυρίσματα και της δεύτερης σεζόν του «Viva la feta!»

Η πρώτη σεζόν που γυρίστηκε επίσης στη Σίφνο, σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία με τηλεθέαση έως 20,1%

sifnos-viva
Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες στη Σίφνο τα πολυήμερα γυρίσματα του 2ου κύκλου της μεγάλης τηλεοπτικής ταξιδιωτικής παραγωγής του Βελγίου «Viva la feta!» με τη στήριξη του Δήμου Σίφνου και του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών. Η εκπομπή θα μεταδίδεται το χειμώνα από το δημοφιλές κανάλι «Play7», σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης, τη χρονική στιγμή που ξεκινούν οι κρατήσεις του 2023. Παρουσιαστές θα είναι το δίδυμο Jani Kazaltzis και Otto-Jan Ham που έχουν μεγάλη απήχηση στο Βελγικό κοινό, λόγω των συμμετοχών τους σε σόου και εκπομπές.

Η πρώτη σεζόν που γυρίστηκε επίσης στη Σίφνο, σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία με τηλεθέαση από 14,9% έως 20,1% και ολοκληρώθηκε σε 8 επεισόδια, προσεγγίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές! Η Σίφνος και η Ελλάδα προβλήθηκαν μέσα από τις εμπειρίες και τις ιστορίες αναγνωρίσιμων προσώπων της Βέλγικης κοινωνίας όπως ηθοποιών, διάσημων influencers, δημοφιλών αθλητών και ιατρών που έζησαν στο νησί διασκεδαστικές δοκιμασίες του τηλεοπτικού σόου.

Στο πλαίσιο των φετινών γυρισμάτων που διήρκησαν σχεδόν έναν μήνα, οι παρουσιαστές μαγείρεψαν στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές», το οποίο προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου 2022 και αποτέλεσε σημείο συνάντησης αντιπροσωπειών από νησιά των Κυκλάδων, πολλών περιοχών της Ελλάδας και ξένων χωρών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής.



«Η γαστρονομία, ο πολιτισμός και οι ειδικές μορφές τουρισμού όπως η πεζοπορία και η ποδηλασία, βρίσκονται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας για επιμήκυνση της σεζόν, προσελκύοντας τουρίστες που διαθέτουν ειδικά ενδιαφέροντα», επισημαίνει η Δήμαρχος του νησιού, Μαρία Ναδάλη.

Κλείσιμο
Στο πνεύμα αυτό, η Σίφνος πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα σε αφιέρωμα του κορυφαίου Γερμανικού περιοδικού για τον ποδηλατικό τουρισμό, «Bike & Travel». Το επτασέλιδο αφιέρωμα, που προέκυψε μετά από δημοσιογραφικό ταξίδι του Δήμου, περιγραφεί τη Σίφνο ως το «όνειρο του Αιγαίου» που συνδυάζει ποδηλασία, πεζοπορία, ταξίδια στην ιστορία, αγγειοπλαστική και γαστρονομία, ενώ απευθύνει κάλεσμα στους Γερμανούς ταξιδιώτες να απολαύσουν το νησί στην αρχή της σεζόν.



Πηγή:  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικό «σφυροκόπημα» από drone καμικάζι σε πολυκατοικίες στο Κίεβο

«Έπεσαν» πυροβολισμοί με... μήνυμα σε είσοδο πολυκατοικίας στο Αιγάλεω

Σύχναζαν και άλλα παιδιά στο κατάστημα του Μίχου, λέει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης