Eνας «μυστικός κήπος» στην καρδιά του Συντάγματος - Δείτε φωτογραφίες

Eνας «μυστικός κήπος» στην καρδιά του Συντάγματος - Δείτε φωτογραφίες

Στο αίθριο του Alexander's Lounge στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»

GB1
Ένας ‘’μυστικός κήπος’’ μακριά από το θόρυβο της πόλης και ταυτόχρονα στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας.

Στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στο αίθριο του Alexander's Lounge, ένας «μυστικός κήπος» προσφέρει στον επισκέπτή του στιγμές χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερης αισθητικής.


Περιτριγυρισμένο με ελαιόδεντρα, δάφνες, μικρά κυπαρίσσια και λουλούδια που χαρίζουν απλόχερα τα χρώματα και την ομορφιά τους στο χώρο, το THE ATRIUM of Alexander's Lounge υποδέχεται τους επισκέπτες με εξαιρετικά κοκτέιλ και ποτά από τη βραβευμένη ομάδα των bartenders, διακεκριμένες ετικέτες πούρων, αλλά και εκλεκτό καφέ και τσάι.


 
Επιπλέον, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου δημιούργησαν ένα μενού εμπνευσμένο από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. ‘Tacos' με μπιφτέκι από όσπρια και λαχανικά, chicken tortilla wrap, shrimp salsa salad και καπνιστό σολομό βιολογικής εκτροφής με βιολογικά ‘nachos' από μπλε καλαμπόκι και σάλτσα γουακαμόλε είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές του ιδιαίτερου αυτού μενού.

Κλείσιμο

 
Αυτό το καλοκαίρι υπόσχεται να φέρει στιγμές μοναδικές και κάποιες από αυτές θα φιλοξενήσει THE ATRIUM of Alexander's Lounge.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης