Κορωνοϊός - Γερμανία: «Ανοιχτό παράθυρο» για τουρισμό στην Ελλάδα αφήνει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας

Κορωνοϊός - Γερμανία: «Ανοιχτό παράθυρο» για τουρισμό στην Ελλάδα αφήνει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας

Ποια είναι τα μέρη που ανέφερε ο Άρμιν Λάσετ ως πιθανούς προορισμούς των Γερμανών τουριστών το καλοκαίρι

germans_tourists
Την Ελλάδα, μαζί με την Γαλλία και την Ολλανδία, θεωρεί πιθανούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές των Γερμανών ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας Άρμιν Λάσετ, ενώ δεν πιστεύει ότι θα είναι εφικτές οι διακοπές εκτός Ευρώπης.

Η Γαλλία αίρει τους περιορισμούς στα μέσα Μαΐου, η Ολλανδία πλησιάζει επίσης στο τέλος και η Ελλάδα έχει ήδη παρουσιάσει σχέδιο για τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ η Μαγιόρκα έχει χαμηλό αριθμό κρουσμάτων, δηλώνει ο κ. Λάσετ στην εφημερίδα Bild, η οποία έχει αναφερθεί αναλυτικά το ελληνικό σχέδιο για τον τουρισμό, επισημαίνοντας ότι «η ελπίδα για τις φετινές διακοπές έρχεται από την Ελλάδα».

Η αίσθησή που σχηματίζει ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) πολιτικός από τη Γερμανία είναι, όπως είπε, «ότι οι άνθρωποι θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μάλλον σε ευρωπαϊκό έδαφος – δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να φανταστώ μακρινά ταξίδια».

Ειδήσεις σήμερα

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Μέσα στον Μάιο θα ανοίξουν όλα τα καταστήματα και τα σχολεία της χώρας

Κορωνοϊός - Γερμανία: Για δεύτερη μέρα σε ανοδική τροχιά ο ημερήσιος απολογισμός θανάτων

Άκαρπη η τηλεδιάσκεψη της Μέρκελ με τους επικεφαλής των αυτοκινητοβιομηχανιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης