Sony Xperia 1 VI: Όσα διέρρευσαν για τις νέες προδιαγραφές

Sony Xperia 1 VI: Όσα διέρρευσαν για τις νέες προδιαγραφές

Το νέο premium smartphone Sony Xperia 1 VI έρχεται με AI δυνατότητες και ισχυρό τηλεφακό

shutterstock_2327593603
Η εταιρία κολοσσός ανακοίνωσε το νέο Sony Xperia 1 VI, που διαθέτει όχι μόνο προηγμένη κάμερα και δυνατά χαρακτηριστικά σε οθόνη και ήχο αλλά και AI βελτιώσεις που ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζαμε.

Sony Xperia 1 VI για φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου

Πρόκειται για ένα premium smartphone, που έρχεται εξοπλισμένο με έναν τηλεφακό οπτικού zoom που επιτρέπει λήψεις από μεγάλες αποστάσεις με εξαιρετική λεπτομέρεια έως και x7.1 zoom.

Αυτό πρακτικά σηματοδοτεί την δυνατότητα λήψης αδιαβάθμητων φωτογραφιών από κάθε εστιακή απόσταση αλλά και συναρπαστικών πορτατραίτων επαγγελματικής αισθητικής με το εξαιρετικό εφέ bokeh.

Στο σύστημα καμερών συγκαταλέγεται και ο ευρυγώνιος φακός 24mm, με τον αισθητήρα εικόνας «Exmor T for mobile» για να έχετε εξαιρετική απόδοση ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αυτόματη εστίαση, που υποστηρίζεται από AI.

Η ψυχαγωγία σε νέο επίπεδο

Κλείσιμο
Το νέο Sony Xperia 1 VI χαρίζει μοναδική ποιότητα ήχου και φυσικά εικόνας, με την εγγύηση της Sony.

Η οθόνη του έχει εξελιχθεί χάρη στην τεχνολογία προσαρμογής εικόνας AI «Powered by BRAVIA®» που αναπαράγει την ποιότητα εικόνας της τηλεόρασης BRAVIA της Sony και χαρίζει βελτιωμένη αντίθεση χρώματος και μέγιστη ευκρίνεια.

Η νέα οθόνη είναι 1,5 φορά πιο φωτεινή από το προηγούμενο μοντέλο ενώ με το Sunlight Vision απολαμβάνετε καλύτερη ορατότητα για ευκολότερη παρακολούθηση ακόμα και σε εξωτερικά περιβάλλοντα.

Ακούστε τα πάντα πιο καθαρά

… Ή δυνατά, με ή χωρίς ακουστικά. Το νέο Premium Audio Circuit για ενσύρματα ακουστικά 3,5 mm σε συνδυασμό με το νέο ηχείο υψηλότερης απόδοσης σας επιτρέπει να ακούτε την μουσική σας όπως και όποτε θέλετε πιο καθαρά από ποτέ.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες του μειώνουν τις παραμορφώσεις του ήχου σε υψηλές εντάσεις και βελτιστοποιούν τις εξόδους χαμηλών συχνοτήτων, για την πιο ποιοτική εμπειρία ακρόασης κάθε φορά που ακούτε την αγαπημένη σας playlist.

Χάρη στην λειτουργία σύνδεσης AAC (Advanced Audio Coding) Connection, κάθε φορά που συνδέετε τα ακουστικά σας, η ποιότητα ήχου θα βελτιώνεται περισσότερο, ακόμα και εάν βρίσκεστε σε πολύσυχναστο περιβάλλον.

Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του (τον Ιούνιο), τότε μπορείτε να επιλέξετε τον εξίσου δυνατό προκάτοχό του, το Sony Xperia 5 V, που προσαρμόζεται απόλυτα στον δικό σας τρόπο ζωής.

Με απλό και λιτό σχεδιασμό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, η συμπαγή και πρακτική μορφή του σας επιτρέπει να χειρίζεστε κάθε λειτουργία του με το ένα χέρι.

Δημιουργήθηκε για να τραβάει εύκολα φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντάς σας απίστευτα αποτελέσματα που μπορείτε να κρατήσετε ως αναμνήσεις ή να μοιραστείτε με τους φίλους σας.

sf_temp_images_2023_2023_10_17_1697540407_SF_12065357_1


Sony Xperia 5 V

Ο νέας γενιάς αισθητήρας Exmor T για κινητά συλλαμβάνει περισσότερο φως από ποτέ, που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι πάντα όμορφες και εκφραστικές, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh για να σας κρατήσει μέχρι το επόμενο πρωί, με υπόλοιπο μπαταρίας έως και 50% ενώ υποστηρίζει και την ασύρματη φόρτιση. Απλώς ακουμπήστε το σε οποιοδήποτε συμβατό ασύρματο φορτιστή και είστε έτοιμοι.

Θα το βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης