Εξοικονόμηση ενέργειας: 3 κλιματιστικά για οικονομική ζεστασιά φέτος τον χειμώνα

Εξοικονόμηση ενέργειας: 3 κλιματιστικά για οικονομική ζεστασιά φέτος τον χειμώνα

Για εξοικονόμηση ενέργειας και για οικονομικότερη λειτουργία του κλιματιστικού η συσκευή θα πρέπει να ρυθμίζεται σε θερμοκρασίες 21 με 23 βαθμούς

close-up-selective-focus-hand-woman-holding-use-remote-control-open-aircondition-living-room-home
Λύσεις προκειμένου να κρατήσουν το σπίτι τους ζεστό και το πορτοφόλι τους όσο πιο γεμάτο γίνεται αναζητούν πολλές οικογένειες καθώς οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης και του φυσικού αερίου, βρίσκονται ήδη στα ύψη.

Και ενώ ήδη τα πρώτα κρύα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, οφείλουμε να ανακαλύψουμε πιο αποδοτικές «πηγές» που θα κρατάνε το σπίτι μας ζεστό χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Μία από τις κύριες λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση είναι τα κλιματιστικά υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ καθώς χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που προσφέρουν μας δίνουν τη δυνατότητα να υιοθετήσουμε έναν πιο οικονομικό τρόπο ζωής.

Για εξοικονόμηση ενέργειας και για οικονομικότερη λειτουργία του κλιματιστικού η συσκευή θα πρέπει να ρυθμίζεται σε θερμοκρασίες 21 με 23 βαθμούς. Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα κλιματιστικά δίνουν τη δυνατότητα να έχετε αυτονομία σε κάθε χώρο. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να έχετε ανοιχτό το κλιματιστικό στους χώρους που δεν χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον, η εξοικονόμηση με τη χρήση κλιματιστικού φτάνει τουλάχιστον το 50% στις δαπάνες θέρμανσης έναντι του πετρελαίου.

Και αν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε κλιματικά και χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας θα τα παραλάβετε άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Και μην ξεχνάτε την Black Friday, όπου για πρώτη φορά φέτος συμμετέχει και το SHOPFLIX.gr με ασυναγώνιστες προσφορές.

Κλείσιμο
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τρία κλιματικά που θα καλύψουν τις ανάγκες θέρμανσης το χειμώνα και ψύξης το καλοκαίρι.

Κλιματιστικό Inverter Tesla Superior TT51TP21-1832IAWUV 18000 BTU A+++/A++ με WiFi

Τα κλιματιστικά της Tesla είναι σχεδιασμένα για να δημιουργούν μια απόλυτα άνετη ατμόσφαιρα.
Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, το κλιματιστικό σου μπορεί να αυξήσει ή να μειώσει τη θερμοκρασία κατά 1°C ανά ώρα κατά τις πρώτες τρεις ώρες.

Διαθέτει ειδική λειτουργία θέρμανσης 8°C. Αυτή η επιλογή θα ξεκινήσει αυτόματα τη λειτουργία θέρμανσης όταν η θερμοκρασία δωματίου πέσει κάτω από τους 8°C, επιστρέφοντας ξανά σε κατάσταση αναμονής μόλις φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Επιπλέον διαθέτει λειτουργία UV που προσφέρει μία επιπλέον βοήθεια στην καταπολέμηση ανεπιθύμητων μικροοργανισμών. λειτουργία UV προσφέρει μία επιπλέον βοήθεια στην καταπολέμηση ανεπιθύμητων μικροοργανισμών.

TT_TP21-front_dfan-sk


Αγοράστε το

Κλιματιστικό Inverter Samsung AR09TXHQASINEU/AR09TXHQASIXEU 9000 BTU A++/A+ Λευκό

Εξοικονομήστε χρήματα καθημερινά με την ψηφιακή τεχνολογία inverter. Διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να χρειάζεται συχνή ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, μειώνοντας έτσι τις διακυμάνσεις. Χρησιμοποιεί, επίσης, ισχυρούς μαγνήτες και έναν σιγαστήρα (Muffler), έτσι είναι αθόρυβο, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Δροσίστε ένα ολόκληρο δωμάτιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Ενεργοποιώντας το Fast Cooling λειτουργεί η υψηλότερη ταχύτητα ανεμιστήρα, προτού αυτή επιβραδυνθεί.

Έτσι το κλιματιστικό δροσίζει ή θερμαίνει τον χώρο πολύ πιο γρήγορα από την κανονική λειτουργία και επιτυγχάνει την επιθυμητή θερμοκρασία στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Είναι ιδανικό για άμεση ανακούφιση από τη ζέστη.

Διαθέτει λειτουργία Good Sleep που ελέγχει και ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία για να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για κάθε στάδιο του κύκλου του ύπνου. Έτσι, κερδίζετε πολύτιμα λεπτά ποιοτικού ύπνου και νιώθετε αναζωογονημένοι. Επίσης, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από την κανονική λειτουργία ψύξης.

20200601115903_samsung_ar09txhqasin_leyko


Αγοράστε το

Κλιματιστικό Inverter Diplomat DAW-240 Smart Winter 24000 BTU

Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο της θερμοκρασίας στον χώρο. Αυτό το κάνει πιο αποδοτικό σε συνδυασμό με μικρή κατανάλωση.

Με τη λειτουργία ιονισμού θα έχετε έναν καθαρό χώρο απαλλαγμένο από μυρωδιές και ρύπους. Διαθέτει δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης μέσω WiFi και μπορείτε να το χειρίζεστε μέσω του smartphone ή του tablet σας, εγκαθιστώντας απλά την αντίστοιχη εφαρμογή

Έτσι θα έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε πληροφορίες για τη λειτουργία της μονάδας και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Θα μπορείτε για παράδειγμα να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το κλιματιστικό σας απ’όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά και να ορίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία.

oikia0137


Αγοράστε το
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης