Ζωή σαν ταινία σε έναν φακό

Ζωή σαν ταινία σε έναν φακό

Η ομορφιά είναι παντού, από τα πιο απλές και καθημερινές στιγμές ως τις πιο x-treme εμπειρίες σου. Κράτα τες ολοζώντανες με το καινούργιο Xiaomi 11T PRO.

header_xiaiomi_new
Sponsored Content

Μια βόλτα με το ταίρι σου ή με το σκύλο σου, τα λαχταριστά μπέργκερ και τα πολύχρωμα κοκτέιλ που απόλαυσες χθες το βράδυ με φίλους στα πιο trendy στέκια της πόλης, ένα ηλιοβασίλεμα πλάι στη θάλασσα ή μία ανάβαση σε ένα βουνό κάπου στην άλλη άκρη τη γης.

Εικόνες που σου θυμίζουν ότι η αξία της ζωής κρύβεται στη μοναδικότητά της κάθε στιγμής.
Τώρα όλες αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές μπορείς να τις κρατήσεις ζώντανες και να τις αιχμαλωτίσεις με τον πιο γλαφυρό τρόπο αρκεί να κάνεις δικό σου τα καινούργια smartphones της σειράς Xiaomi 11T: Xiaomi 11T PRO και Xiaomi 11T.

header_2_xiaoimi

Xiaomi 11T PRO: Η μαγεία του κινηματογράφου στα χέρια σου
Κλείσιμο
Η τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge, η ισχυρή τριπλή κάμερα με ευρυγώνιο φακό στα 108MP, η επίπεδη οθόνη 6,67 ’’ είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία που σου δίνει το νέο Xiaomi 11T PRO για να γυρίσεις την ταινία της ζωής σου εύκολα και διασκεδαστικά, με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Το Xiaomi 11T PRO είναι το πρώτο smartphone με τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge. Τι σημαίνει όμως αυτό πρακτικά; Σημαίνει ότι όχι μόνο μπορείς να το φορτίζεις πλήρως σε 17 λεπτά μόνο αλλά μπορείς να το χρησιμοποιείς αδιάκοπα όλη την ημέρα χωρίς να ανησυχείς ότι θα μείνεις από μπαταρία.

Η παράλληλη φόρτιση με χρήση δύο διαύλων, η μπαταρία δύο κυψελών, η εφαρμογή Graphene στη μπαταρία ιόντων λιθίου και η τεχνολογία Mi-FC είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν την αντοχή και τη μέγιστη αποδοτικότητα του Xiaomi 11T PRO.
Διαθέτει ακόμα πιστοποίηση TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System, 34 λειτουργίες φόρτισης και ασφάλειας μπαταρίας, παρακολούθηση θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο κ.ά.

2

Επίσης, η τριπλή κάμερα με ευρυγώνιο φακό 108MP, 2x telemacro και υπερ ευρυγώνιο με γωνία 120 που διαθέτει προσφέρει λήψεις και πλάνα που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο εξειδικευμένοι επαγγελματίες του σινεμά.

Με ένα κλικ οι λειτουργίες AI Cinema, η δυνατότητα εγγραφής 8K και HDR10+ αλλά και η έξυπνη τεχνολογία ISO που υπάρχει και στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα.

Κι επειδή μια οθόνη υψηλών προδιαγραφών είναι το α και το ω για ένα smartphone που απευθύνεται σε επίδοξους κινηματογραφιστές το Xiaomi 11T PRO έχει την καλύτερη! Επίπεδη 6,67 ’’, FHD+ 120Hz AMOLED με βαθμολογία DisplayMate A+ είναι εξοπλισμένη με TrueColor, Dolby Vision® και HDR10+. Προβάλλει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο χρώματα, προσφέρει ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως 480Hz. Προστατεύεται από το Corning® Gorilla® Glass Victus™ δηλαδή το ισχυρότερο Gorilla® glass που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στην διεθνή αγορά.

Το Dolby Vision® του δίνει ολοζώντανες εικόνες βουτηγμένες στα έντονα χρώματα, στο λαμπερό φως και στις εντυπωσιακές αντιθέσεις ενώ το Dolby Atmos® με τα ειδικά ηχεία με SOUND BY Harman Kardon δίνουν απόλυτα φυσικό ήχο όχι μόνο σε ταινίες, βίντεο και μουσική αλλά και στα παιχνίδια.

Στα σούπερ συν του και ο οκταπύρηνος flagship επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 888, με τις 5G ταχύτητες και τις αξεπέραστες gaming και ΑΙ δυνατότητες του για να απολαμβάνεις απεριόριστη χρήση καθημερινά.
xia3
Τα Xiaomi 11T έρχονται με το πιο χρήσιμο δώρo και το καλύτερο service!
Τα Xiaomi 11T PRO και Xiaomi 11T κυκλοφορούν στα πιο στιλάτα χρώματα με brushed finish: Meteorite Gray, Moonlight White και Celestial Blue σε εκδόσεις 8GB+128GB, 8GB+256GB.

Και το καλύτερο; Από τις 14/10 έως τις 24/10 (ή έως εξάντλησης των αποθεμάτων) με κάθε συσκευή Xiaomi 11T και Xiaomi 11T PRO θα δίνεται δώρο μια ρομποτική σκούπα Mi Robot Vacuum-Mop Essential.
Επιπλέον, αν αγοράσεις το Xiaomi 11T και το Xiaomi 11T PRO από 14/10 έως 13/11 έχεις για 6 μήνες δωρεάν αλλαγή οθόνης σε περίπτωση ατυχήματος.

Κάνε το Xiaomi 11T PRO δικό σου τώρα από εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης