Για έναν μαγευτικό γάμο στην Πελοπόννησο

Για έναν μαγευτικό γάμο στην Πελοπόννησο

Το Κτήμα Τριτσιμπίδα είναι κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς του νομού Ηλείας

Η Ελλάδα, η χώρα των θεών του Ολύμπου, είναι ένας τόπος με μοναδικές τοποθεσίες, γεμάτες ρομαντισμό και φινέτσα, που προσφέρονται για έναν τέλειο γάμο που θα σας μείνει αξέχαστος.

Η Πελοπόννησος προτιμάται από πολλά ζευγάρια  για να ζήσουν τις προσωπικές ξεχωριστές στιγμές τους ακόμα και για να τελέσουν το γάμο τους.

Το Κτήμα Τριτσιμπίδα είναι αναμφισβήτητα κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς του νομού Ηλείας. Εδώ ήταν που σχεδόν δύο αιώνες πριν, η πανέμορφη Μαριωρή παντρεύτηκε τον Γιάννη, τον γιο του Αναστάσιου Τριτσιμπίδα. Ένας γάμος που έγινε τραγούδι – θρύλος και χορεύεται ακόμη και σήμερα.



Σήμερα, το κτήμα ανήκει στον Αναστάσιο Δημόπουλο, απόγονο του Τριτσιμπίδα, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του Ειρήνη Μυλωνίδη, ανέλαβαν να δημιουργήσουν το πιο ονειρεμένο κτήμα δεξιώσεων, που μετρά ήδη 10 χρόνια λειτουργίας και φροντίζει επιμελώς να ανανεώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών του.



Βρίσκεται στην καρδιά του κάμπου της Βαρβάσαινας, σε μια κατάφυτη έκταση από ελαιόδεντρα 22 στρεμμάτων. Ο κύριος χώρος των εκδηλώσεων απλώνεται σε 4 στρέμματα και βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το παραδοσιακό σπίτι του Τριτσιμπίδα που κτίστηκε το 1820...!

Η πρόσβαση στο κτήμα είναι εύκολη είτε από την Ε.Ο Πύργου-Αρχ.Ολυμπίας, είτε από την Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας. Και από τις δύο διαδρομές υπάρχουν ταμπέλες που θα διευκολύνουν τους καλεσμένους, ενώ φτάνοντας δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου αφού υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος parking, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την καρδιά της δεξίωσης. 
Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου μέσα στο κτήμα αλλά και αυτό του Αγίου Χαράλαμπους στα 500 μέτρα περίπου, είναι ιδανικές επιλογές για την τέλεση μυστηρίων.



Πληροφορίες: Τάσος Δημόποπαυλος (6972098822)  www.ktimatritsimpida.g

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

battle-kosovo_1389

Γιατί το Κοσσυφοπέδιο θεωρείται ιερή περιοχή για τους Σέρβους- Οι μάχες του Κοσσυφοπεδίου- Το Κόσοβο στο πλαίσιο της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας- Πώς έφτασαν οι Αλβανοί να αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού του Κοσσυφοπεδίου;

28
sitaras_for_8_dec_2018_photo_3

¨Ένας από τους πρώτους Μεγαλοπαντοπώλες που χρησιμοποίησαν γυναίκες σαν ταμίες ήταν και ο Παντελής Θανόπουλος, της γνωστής και σήμερα μεγάλης αλυσίδας της περιοχής της Κηφισιάς, στις αρχές του 20ου αιώνα. Και επειδή βέβαια εθεωρείτο πρότυπο επιτυχημένου επιχειρηματία δεν άργησαν σταδιακά και άλλοι συνάδελφοί του να τον ακολουθήσουν.

1
illyrian_dadanian_skutari

Σύντομη ιστορία της Ιλλυρίας - Η ιλλυρική γλώσσα - Σχέσεις Ιλλυριών και Αλβανών - Η περίφημη «ιλλυρική» επιγραφή που αποδείχθηκε… ελληνική - Τα αρχαία ελληνικά φύλα στην Ήπειρο - Οι ανασκαφές των Αλβανών αρχαιολόγων στη Βόρειο Ήπειρο και τα αρχαιοελληνικά ευρήματά τους

68