Μαρία Ηλιάκη: «Θέλω να παντρευτώ από μεγάλο έρωτα»

Μαρία Ηλιάκη: «Θέλω να παντρευτώ από μεγάλο έρωτα»

Γιατί δεν νιώθει έτοιμη να αποκαλύψει περισσότερα για το νέο άντρα στη ζωή της, πώς κρίνει τον εαυτό της τηλεοπτικά και χορευτικά και γιατί θέλει να πει δημόσια «ευχαριστώ» στον Νίκο Μουτσινά

Μαρία Ηλιάκη: «Θέλω να παντρευτώ από μεγάλο έρωτα»
Κουλουριασμένη σε μια άνετη πολυθρόνα στο καλόγουστο σπίτι της, φορά φόρμες (από τη νέα συλλογή της Μαίρης Κατράντζου για την adidas) και καλτσάκια (δύο διαφορετικά!). Η Μαρία δεν πίνει σχεδόν ποτέ αλκοόλ, αλλά σήμερα επιτρέπει στον εαυτό της ένα ποτήρι από το αγαπημένο της φρουτώδες λευκό κρασί. Μια μικρή ανάπαυλα ανάμεσα σε πολύωρες πρόβες για χορούς με «εξωτικά» ονόματα (φοξ τροτ, πάσο ντόμπλε) που μπήκαν ξαφνικά στη ζωή της. «Ούτε εγώ κατάλαβα γιατί είπα το “ναι” στο Dancing, αλλά το είπα αμέσως. Το σκέφτηκα δύο εβδομάδες μόνο, μέσα στις διακοπές. Και έκανα καλά που πήγα. Είναι φοβερή ψυχοθεραπεία. Εκτός του ότι φτιάχνεις ωραίο κορμί, εκτονώνεσαι» μου εξηγεί και ομολογεί πως δεν φοβήθηκε την έκθεση, παρά το γεγονός πως δεν είχε κάνει ποτέ στη ζωή της χορό. «Όταν είδα το πρώτο βίντεο, νόμιζα πως ήμουν πάρα πολύ καλή. Είπα “κοίτα, μπράβο μου, τι ωραία που χόρεψα το φοξ τροτ!”. Τώρα που το ξαναβλέπω, ήμουν πάρα πολύ χάλια! Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει χορογραφία που να μην έχω χάσει τα βήματα! Σε κάποιες δεν το έχουν καταλάβει οι κριτές, αλλά ο Παύλος έχει καημό να τα κάνω όλα σωστά μια φορά».



Θυμάμαι ότι ο Θέμης Γεωργαντάς, με τον οποίο έχουν και φιλική σχέση, είχε σχολιάσει πριν από την πρεμιέρα του σόου ότι οι πιο ανταγωνιστικές και οι πιο σέξι θα είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Μαρία Ηλιάκη και θα πιαστούν μαλλί με μαλλί. «Ειδικά με την Ειρήνη γελάμε πάρα πολύ. Ξεμαλλιαζόμαστε, αλλά σε φάση πλάκας» λέει η Μαρία, ενώ βάζει τα πράγματα στη θέση τους περί ανταγωνιστικότητας. «Αυτό που έχει βγει για μένα προς τα έξω είναι πως είμαι ανταγωνιστική, αλλά δεν έχω ανταγωνιστεί ποτέ κανέναν. Ειδικά με τις γυναίκες είχα πάντα πολύ καλές συνεργασίες, και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Θα γίνω ανταγωνιστική μόνο αν με πειράξεις και αν αντιληφθώ πως πας να μου πάρεις τα κεκτημένα μου». Ο χορός δεν θεωρείται ένα από αυτά.

«Είμαι πολύ ρεαλίστρια. Στο παιχνίδι υπάρχουν πολύ καλύτερες από εμένα στο χορό. Θέλω, όμως, κάθε φορά να εξελίσσομαι. Θα στενοχωρηθώ αν μου πουν ότι δεν προσπάθησα, γιατί κάνω πρόβες πέντε ώρες την ημέρα. Δεν θέλω να λένε πως το ξεπέταξα». Η μεγάλη της αδυναμία ανάμεσα στους κριτές είναι ο Αλέξης Κωστάλας. «Είναι πάντα γλυκός μαζί μου και μου έδωσε και το πρώτο μου 7άρι. Ο πιο δύσκολος είναι ο Γιάννης Λάτσιος. Πάντα λέει κάτι καλό, αλλά με τον τρόπο του μου το παίρνει πίσω. Επίσης, θα ήθελα να ακούσω καλά λόγια για το χορό μου από την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μέχρι τώρα μου λέει καλά πράγματα μόνο για την προσωπικότητά μου!». Οι δικοί της άνθρωποι, πάλι, είναι πολύ επιεικείς κριτές. «Στον μπαμπά μου αρέσει ό,τι κι αν κάνω. Δεν ξέρει και από χορό, άρα όλα καλά τα βλέπει. Ο 8άχρονος ανιψιός μου, όμως, με παίρνει κάθε φορά και μου λέει πολύ καλά λόγια. Ο Μουτσινάς επίσης, ειδικά μετά τις τελευταίες χορογραφίες. Και με ψηφίζει κιόλας». Ο Μάκης Πουνέντης πώς σχολιάζει αυτή την προσπάθειά της; «Στην πρώτη μου εμφάνιση είχε πολύ άγχος, πίστευε πως αλλού θα πατάω και αλλού θα βρίσκομαι, ενώ κάθε φορά, από ό,τι μου λέει, είναι μπροστά στην τηλεόραση και λέει “τώρα θα πέσει, τώρα θα πέσει”, αλλά ευτυχώς δεν έχω πέσει ακόμα. Πάντως, περνάς καλά. Μου έλεγε η Συνατσάκη “να πας, θα περάσεις τέλεια!” και δεν το πίστευα».
Κλείσιμο



Αναρωτιέμαι πώς νιώθει με όλα αυτά τα φαντεζί κοστούμια, αφού δεν μοιάζει καθόλου ο τύπος γυναίκας «Μπάρμπι, η μικρή γοργόνα» και γελά. «Στο δεύτερο live, όπου μου έβαλαν κάτι κρόσσια, τσακώθηκα με την ενδυματολόγο. Δεν ήθελα να βάλω ούτε κοντό μπλουζάκι ούτε κρόσσια, αλλά συνειδητοποίησα στην πορεία πως δεν μπορείς να χορέψεις αλλιώς. Είναι άλλη η φιλοσοφία του κοστουμιού και όλα αυτά δίνουν κάτι στην εικόνα σου. Πρέπει να φανεί και λίγο πόδι, λίγο μπούστο, πράγμα που στην προσωπική μου ζωή δεν το κάνω. Ο Παύλος, ας πούμε, με θέλει όσο πιο γυμνή γίνεται, για να αναδειχθεί η κίνηση». Θα τη δούμε, δηλαδή, να χορεύει και με κορμάκι; «Χωρίς φούστα; Εντάξει, αν με δω και με κορμάκι, χωρίς φούστα, θα πω ότι είμαι άλλη, όχι εγώ, ότι μου έκαναν λοβοτομή και μου το φόρεσαν».

Καινούρια εμπειρία ο χορός, αλλά και νέο εργασιακό περιβάλλον στο ΣΚΑΪ, μετά από δεκατρία χρόνια στον Alpha. Πώς νιώθει; «Λίγο περίεργα, γιατί είναι όλα καινούρια. Είμαι άνθρωπος πολύ της συνήθειας και μπορεί να δεθώ ακόμα και με το μαξιλάρι. Μου πήρε χρόνο, αλλά σιγά σιγά συνηθίζω τα καινούρια μαξιλάρια στο ΣΚΑΪ και πιστεύω πως μετά τα Χριστούγεννα θα είναι ακόμα καλύτερη η εκπομπή. Θέλω κι εγώ το χώρο και το χρόνο μου. Είχα πάρα πολύ άγχος τον πρώτο μήνα και φάνηκε, δεν προσπάθησα και να το κρύψω. Ακόμα έχω άγχος για όλα –και για τα νούμερα, θέλω να ανέβουν κι άλλο, δεν είμαι ικανοποιημένη–, αλλά έχω συνηθίσει σε αυτά. Ούτε το Κους Κους, ούτε το Δέστε Τους πήγαιναν καλά την πρώτη σεζόν».



Από τις πρώτες κιόλας εκπομπές του Αυτά Είναι δέχτηκε σκληρή κριτική και αναρωτιέμαι αν πίσω από την πάντα χιουμοριστική διάθεσή της πικράθηκε κάποιες φορές. «Κατά καιρούς, μπορεί να με ρίχνει λίγο όταν διαβάζω κάτι, αλλά είναι στιγμιαίο, γιατί έχω μάθει να διακρίνω την καλοπροαίρετη κριτική από τις εμμονές. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στο χώρο μας που έχουν εμμονές, οπότε δεν τους δίνω σημασία. Από την άλλη, αυτή είναι η δουλειά τους και όταν μια εκπομπή δεν πάει καλά, γιατί να μην το γράψεις; Όμως είναι δίκαιο να δώσεις λίγο χρόνο, να μη γράψεις από τον πρώτο μήνα πως κόβεται μια εκπομπή. Είναι και άδικο προς αυτούς που την κάνουν. Βέβαια, το έχω ξαναζήσει κι έτσι είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη. Έχω μάθει να δουλεύω, να παλεύω και να κάνω υπομονή. Από εκεί και πέρα, αν έκανα καλά ή αν δεν έκανα καλά θα φανεί στο τέλος της σεζόν». Μήπως το γεγονός ότι τόσα χρόνια εκείνη ασκεί κριτική, στιλιστική μεν αλλά κάποιες φορές κάθετη και σκληρή, ήταν κάτι που της το φύλαγαν και τώρα το ανταποδίδουν; «Εγώ δεν έχω βγει ποτέ να πω ότι μια εκπομπή κόβεται ή να χαρώ για αυτό. Ρούχα έκρινα. Το λέγαμε και με τον Μουτσινά στον “αέρα” ότι κάναμε θέμα το τίποτα. Απλά επειδή είχαμε όλοι πολύ χιούμορ, όλο αυτό το πράγμα είχε δέσει, ήταν αστείο και άρεσε στον κόσμο. Το ότι κάποιοι μπορεί να έχουν απωθημένα, γιατί είχα πει πως δεν μου άρεσε η μπλούζα τους, και λένε αυτά που λένε, εντάξει, είναι λίγο αστείο. Αν πραγματικά το λένε επειδή θέλουν να μου κάνουν κριτική για να γίνω καλύτερη, τους ευχαριστώ πολύ. Τα διαβάζω όλα, πάντως, και τα φιλτράρω, γιατί κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν και δίκιο».

Το κόνσεπτ του Αυτά Είναι πάτησε σε κάποια σημεία πάνω στο Δέστε Τους, κάτι που από τη μία ήταν θετικό χάρη στη δοκιμασμένη συνταγή, αλλά από την άλλη επίφοβο, καθώς η σύνθεση της παρέας στη νέα εκπομπή είναι διαφορετική. «Το Αυτά Είναι πάτησε στο Δέστε Τους σε όλα τα σημεία. Αλλά, για να σου πω και την αλήθεια, δεν είχα άλλη επιλογή. Αυτή την πρόταση είχα μόνο. Δεν είχα χιλιάδες προτάσεις και διάλεξα αυτό. Όμως, προσπαθώ να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα δεν το έχω πετύχει στο 100%, αλλά το παλεύω και θα το φτάσω σε ένα σημείο, για να είμαι κι εγώ ικανοποιημένη». Από συνεντεύξεις και δηλώσεις του, το έτερο τηλεοπτικό της ήμισυ, ο Μάκης Πουνέντης, ενώ λέει πως ο λόγος που επέλεξε να κάνει τηλεόραση μετά από εννέα χρόνια είναι η Μαρία, όσον αφορά το κόνσεπτ της εκπομπής δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός. «Κοίτα, αν μου περάσει από το μυαλό πως ο Μάκης δεν υποστηρίζει την εκπομπή, θα τρελαθώ! Κάποιες φορές ίσως λέει κάποια πράγματα πιο γενικά και οι δημοσιογράφοι τα ερμηνεύουν ίσως πιο ειδικά. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Εγώ ξέρω πως ο Μάκης με στηρίζει, πως ως ένα σημείο με αγαπάει – γιατί δεν μπορούμε να αγαπιόμαστε όλοι σε αυτή τη δουλειά, ούτε υπάρχει αγάπη ανιδιοτελής. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό το λόγο αισθάνθηκα ασφάλεια και του πρότεινα να είναι μαζί μου. Φαντάζομαι πως αν δεν υποστήριζε το κόνσεπτ, δεν θα ερχόταν, οπότε σίγουρα κάτι άλλο θα ήθελε να πει». Έχει περάσει καιρός από τότε, αλλά επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν μετά το τέλος του Δέστε Τους, τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον Alpha; «Μου έγινε μια πρόταση να συνεχίσω στη ζώνη 4.00 – 6.00 μ.μ. Απλά υπήρξαν κάποιες λεπτομέρειες, πολύ βασικές για μένα, στις οποίες δεν μπορέσαμε να τα βρούμε. Γι’ αυτό και αποφάσισα μέσα μου πως το σωστό και το δίκαιο ήταν να φύγω σε αυτή τη φάση, γιατί κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν».



Πριν από λίγες μέρες, είδαμε στο Ιnstagram πως ο Νίκος Μουτσινάς επισκέφτηκε τη Μαρία και την ομάδα του Αυτά Είναι στο ΣΚΑΪ και όλο αυτό δημιούργησε μια γλυκιά συγκίνηση. Πώς και δεν έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να συνεργαστούν ξανά, καθώς για ένα διάστημα και οι δύο μιλούσαν με το ΣΚΑΪ; «Τους τελευταίους μήνες του Δέστε Τους υπήρχε ένα περίεργο “σύννεφο” από πάνω μας, γιατί συνέβησαν διάφορα γεγονότα, παρασκηνιακά και μη. Δεν θα έλεγα πως απομακρυνθήκαμε μεταξύ μας, αλλά υπήρχε περίεργη ατμόσφαιρα. O Nίκος είχε αποφασίσει ότι θα φύγει, γιατί δεν τα έβρισκε στα οικονομικά με το κανάλι. Ήξερα πως ήθελε να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό, οπότε δεν τέθηκε ποτέ θέμα να κάνουμε κάτι μαζί ξανά. Θεωρούσαμε και οι δύο πως έπρεπε να κάνουμε ένα διάλειμμα στη συνεργασία μας». Της έχει λείψει; «Άκου να δεις τι γίνεται: Είμαστε πιο δεμένοι τώρα από ό,τι ήμασταν στο Δέστε Τους. Δεν το περίμενα, γιατί κάποια στιγμή μού την είχε σπάσει και λίγο που ήταν τόσο κάθετος στο να φύγει. Και δεν πίστευα ποτέ ότι θα με στηρίξει τόσο πολύ, ειδικά τους δύο πρώτους μήνες στο ΣΚΑΪ που γράφονταν όλα αυτά. Θέλω να του πω και δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, γιατί ήταν πολύ υποστηρικτικός απέναντί μου, σχεδόν συγκινητικά. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο. Όταν δουλεύαμε μαζί, δεν μου τηλεφωνούσε σχεδόν ποτέ και τώρα μιλάμε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Η σχέση μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Είναι πολύ κοντά μου». Και για να κλείσουμε τα του παρελθόντος: Όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου, αυτό το τηλεφώνημα που και οι δύο θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν η μία στην άλλη έγινε ή όχι ακόμα; «Σ’ το έχω πει πως με την Κατερίνα κάποια στιγμή σίγουρα θα μιλήσουμε, αλλά είναι πραγματικά αστείο που όλο αυτό έχει πάρει τεράστια διάσταση, χωρίς να υπάρχει και λόγος» λέει βάζοντας τελεία.

Λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή μας, στο ξεκίνημα της εκπομπής Ελένη της Ελένης Μενεγάκη, είδαμε καλεσμένους τον Μάκη Πουνέντη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Stan, καθώς δεν είχαν προλάβει να ολοκληρώσουν το γύρισμα για την εορταστική εκπομπή που θα παίξει στις 26 Δεκεμβρίου και στην έναρξη εμφανίστηκαν όλοι μαζί ζωντανά στον αέρα. Πώς της φαίνεται που εκείνη την ημέρα ο Μάκης θα βρίσκεται και στην «απέναντι» εκπομπή; «Θα έχει πολύ γέλιο, πιστεύω, γιατί το κοινό θα τον βλέπει ταυτόχρονα σε δύο κανάλια! Νομίζω ότι πιο μεγάλη σημασία έχει το πώς φαίνεται στον ίδιο. Εύχομαι να έκανε και πρόμο για την εκπομπή μας και να μην πήγε μόνο για να φάει κουραμπιέδες με την Ελένη!» λέει γελώντας.
Η Μαρία τον τελευταίο καιρό έχει μια γλύκα στο βλέμμα. Όπως ομολόγησε και ως καλεσμένη στο Πρω1νό, υπάρχει ένας νέος άνθρωπος στη ζωή της. «Είμαι καλά, αλλά δεν είναι ακόμα κάτι προς συζήτηση» λέει με νόημα. Μετά από τόση έκθεση που έχει όλο το υπόλοιπο κομμάτι της ζωής της, νιώθει πως αυτό οφείλει να το διαφυλάξει; «Όχι. Απλά αισθάνομαι λίγο αμήχανα να μιλάω για τα προσωπικά μου. Οι περισσότεροι από τους συντρόφους που έχουν περάσει από τη ζωή μου δεν ήταν και πολύ της έκθεσης. Περίεργο ίσως, γιατί όταν είσαι με μια γυναίκα που εκτίθεται, πώς είναι δυνατόν να μην είσαι εσύ της έκθεσης; Αλλά δεν ήταν, οπότε το σεβόμουν, δεν το δημοσιοποιούσα ποτέ και μάλλον μου έγινε συνήθεια. Όταν παντρευτώ και κάνω οικογένεια, φυσικά και θα μιλήσω για αυτό. Τώρα που είμαι ελεύθερη, όμως, δεν μου αρέσει να μαθαίνεται πως σήμερα είμαι με κάποιον και μετά από λίγους μήνες με κάποιον άλλο. Ως ελεύθερο κορίτσι, έχω δικαίωμα να βγαίνω και να φλερτάρω, αλλά δεν θέλω να δημοσιοποιείται, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια λάθος εικόνα». Παρ’ όλα αυτά, δεν θα ενοχληθεί αν κάποιος φωτογράφος την εντοπίσει με το σύντροφό της. «Δεν θα με ενοχλήσει καθόλου. Αλλά με έχεις δει ποτέ;». Ομολογώ πως θυμάμαι μόνο μία φορά, πριν από ενάμιση χρόνο. Γελάει. «Μια φορά που δεν ίσχυε κιόλας, άρα δεν με έχεις δει ποτέ. Γιατί αν προσέχεις, δεν σε βρίσκει κανένας φωτογράφος – και εγώ προσέχω».



Η Μαρία δεν ήταν ποτέ ζευγάρι με κάποιο δημόσιο πρόσωπο. Δεν γνωρίζουμε τους συντρόφους της. Την ελκύει περισσότερο η προσωπικότητα ή η εμφάνιση; «Παίζει ρόλο και η εμφάνιση. Βέβαια, στο παρελθόν έχω υπάρξει και με άντρες που, αν τους γνώριζα τώρα, θα έλεγα “εντάξει, δεν είναι δυνατόν, εγώ με αυτόν!”. Γενικά, δεν έχω υπάρξει ποτέ με πολύ ωραίους άντρες, αυτούς που τους βλέπεις και πέφτεις κάτω. Άρα προφανώς παίζουν σημαντικότερο ρόλο άλλα πράγματα. Το αδύνατό μου σημείο είναι όταν ο άλλος με φροντίζει και με προσέχει, γιατί αυτό μου έχει λείψει. Όταν βρίσκω έναν άντρα πολύ προστατευτικό, που με έχει σαν πριγκίπισσα, τότε πέφτω στα πατώματα. Θέλω, επίσης, να γελάει με τα αστεία μου» ομολογεί. Δεν είχε ποτέ σχέση με άντρα πολύ μεγαλύτερο, αλλά ήταν ζευγάρι με κάποιον δέκα χρόνια μικρότερο. Έχει υπάρξει ζευγάρι με άντρες που ντύνονταν χάλια («οπότε δεν με νοιάζει και πολύ αυτό μάλλον!»), ενώ όλα της τα αγόρια τα γνώριζε στους γονείς της. Όσο για την κρίση τού «εγώ πότε θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά;», την έπαθε στα 30, «αλλά η μαμά μου ποτέ δεν μου είπε “άντε, βρε παιδί μου, αγχώνομαι, πότε θα κάνεις ένα μωρό;”. Μου έλεγε “θέλω να είσαι καλά και να μην εξαρτάσαι από κανέναν”. Επειδή ήταν νέα και δραστήρια, το μόνο της όνειρο, αν έκανα ένα παιδί, ήταν να μου το μεγαλώσει. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε. Αλλά δεν ήταν χαζομαμά. Όταν, για παράδειγμα, χώριζα, πάντα ζητούσα την άποψή της και μου ανέλυε τα πράγματα έτσι ώστε να δω και το δικό μου φταίξιμο. Δεν ήταν η μαμά που θεωρεί πως η κόρη της έχει μόνο δίκιο. Και ο μπαμπάς μου το ίδιο. Κατά τα άλλα, είναι πολύ άνετος, όλες μου τις σχέσεις τις ξέρει, βγαίνουμε όλοι μαζί και τρώμε. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα δει τον άλλο και θα πει “άντε, έλα να περάσουμε και τις βέρες”».

Η αλήθεια είναι πως μετά το θάνατο της μαμάς της η επιθυμία να αποκτήσει τη δική της οικογένεια έγινε πιο έντονη, αλλά δεν προέκυψε ακόμα. «Υπάρχουν άνθρωποι που αν γίνει το “κλικ” μέσα τους και πουν “θέλω να κάνω οικογένεια”, θα το κάνουν με αυτόν που θεωρούν πως τους συμφέρει. Εγώ ποτέ δεν θα έκανα οικογένεια με κάποιον που είναι “καλή περίπτωση”. Εγώ θέλω να παντρευτώ επειδή ερωτεύτηκα πολύ, όχι επειδή είναι μια καλή περίπτωση».

Η αναγνωρισιμότητά της, πάντως, δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα στη σχέση της με τους άντρες. «Ένας άντρας πολλές φορές αντιδρά περίεργα απέναντι σε μια αναγνωρίσιμη γυναίκα. Ή θα είναι πολύ αλαζόνας και υποτιμητικός, γιατί έχει απέναντί του μια γυναίκα επώνυμη και θέλει με το ύφος του να της πει πως δεν είσαι και κάτι σπουδαίο –οπότε εγώ εκείνη την ώρα γίνομαι πολύ σκύλα και δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό–, ή απλά θα μπλοκάρει και θα φοβηθεί να κάνει το πρώτο βήμα. Και στις δύο περιπτώσεις, εγώ βγαίνω χαμένη» λέει γελώντας. Πέρα από τον αυτοσαρκασμό της, που ξορκίζει αμήχανες στιγμές, δείχνει να τα έχει καλά με τον εαυτό της, μια κατάκτηση μάλλον φρέσκια. «Πιο μικρή δεν είχα μυαλό. Ωρίμασα απότομα όταν έχασα τη μαμά μου. Παλιότερα δεν φρόντιζα τις προσωπικές μου σχέσεις. Θεωρούσα πολύ δεδομένους τους φίλους μου, πως έπρεπε να κάνουν αυτοί πράγματα για μένα, χωρίς να χρειάζεται να ανταποδώσω. Ήμουν λίγο γαϊδούρα και άρχισα να το αντιλαμβάνομαι πριν από τρία χρόνια, όταν έβλεπα ανθρώπους να απομακρύνονται και αναρωτιόμουν “μα τι του έκανα;”. Όταν έχασα και τη μαμά μου, έφαγα μεγάλη κατραπακιά και είδα τη ζωή αλλιώς. Ακόμα και τη μαμά μου τη θεωρούσα δεδομένη. Μπορεί να τσακωνόμασταν και να κάναμε να μιλήσουμε ένα μήνα. Έλα, όμως, που δεν πρέπει να τις χάνεις αυτές τις στιγμές. Δεν είχα κάποιον τότε να μου τα πει, αλλά εγώ θα τα λέω στα παιδιά μου. Τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους πρέπει να τους έχουμε συνέχεια στη ζωή μας».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης