Κορωνοϊός - Κύπελλο Γερμανίας: Αναβολή στον τελικό λόγω της πανδημίας
Με τις ημερομηνίες των ημιτελικών να έχουν ήδη παρέλθει λόγω τουκορωνοϊού, έγινε γνωστό πως και ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας αναβάλλεται επ' αόριστον μέχρι να μπορέσει να υπάρξει νέος προγραμματισμός το προσεχές διάστημα
Η Bundesligaδηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στη δράση από τις 9 Μαΐου εφόσον δοθεί το ok από τη γερμανική Κυβέρνηση ανάλογα και με την πορεία της εξάπλωσης του κορωνοϊού εκείνες τις ημέρες, ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου της χώρας αποφάσισε την αναβολή του μεγάλου τελικού.
Το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου είχε προγραμματιστεί για τις 23 Μαΐου και παρά το γεγονός πως υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι τότε, το παιχνίδι θα πάει πιο μετά λόγω και τη μη διεξαγωγής των ημιτελικών.
Τα ματς της φάσης των «4» έπρεπε να έχουν σημειωθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, πράγμα που φυσικά ήταν αδύνατο να γίνει, με αποτέλεσμα να έρθει ως συνέπεια και η αναβολή του τελικού του DFB Pokal.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.