Κορωνοϊός - Λουτσέσκου: Όταν περάσει ο ιός, θα πρέπει να πάμε σε ψυχολόγους
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω του κορωνοϊού ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να στηρίξουν τις ομάδες τους
Ο πολύπειρος τεχνικός κατέθεσε την άποψη του για όσα συμβαίνουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συνεχίσουν να προπονούνται, αλλά και να γυμνάζονται από τα σπίτια τους.
«Μετά τον κορωνοϊό, όλοι θα πρέπει να επισκεφθούμε ψυχολόγους. Ο κόσμος δεν έχει συνηθίσει να μένει σπίτι και ειδικά οι αθλητές. Θα πρέπει να έχουμε επικοινωνία, διότι θα τρελαθούμε όλοι στα σπίτια μας.
Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έχουν ό,τι χρειάζονται για να δουλέψουν από το σπίτι και θα πρέπει να συνεχίσουν να το κάνουν. Επίσης οφείλουν να προσέχουν την διατροφή τους. Θα πρέπει να παραμείνει καλή η φυσική τους κατάσταση».
Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου παράλληλα τόνισε πως οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βάλουν πλάτη στις ομάδες τους και να δεχθούν τις περικοπές που τους προτείνονται.
«Οι παίκτες θα πρέπει να δεχθούν μείωση στους μισθούς τους. Στην παρούσα φάση όλοι θα χάσουν κάτι. Εάν οι ποδοσφαιριστές αγαπούν τους συλλόγους τους πρέπει να κάνουν κάτι για να τους σώσουν. Κάνοντας αυτή τη θυσία σήμερα σημαίνει πως θα σωθούν αύριο».
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία