Άρης: Ελαφρύ τροχαίο ατύχημα για τον Ένινγκ, μόνο υλικές ζημιές
Ο Μίκαελ Ένινγκείχε ελαφρύ τροχαίο ατύχημα πηγαίνοντας στο «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο από το ατύχημα υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές
Ο Γερμανός προπονητής επρόκειτο μάλιστα να παραχωρήσει συνέντευξη στα κανάλια Novasports αλλά πηγαίνοντας στο «Κλ. Βικελίδης» είχε ελαφρύ τροχαίο από το οποίο προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Η προπόνηση του Άρηθα αρχίσει στις 4μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί κανονικά υπό τις οδηγίες του 54χρονου προπονητή.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.