Πρόεδρος Μπάγερν: Ο Ρονάλντο είναι πολύ γέρος για εμάς

Πρόεδρος Μπάγερν: Ο Ρονάλντο είναι πολύ γέρος για εμάς

Ο Χέρμπερτ Χάινερ εξήγησε ότι η Μπάγερν δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον Ρονάλντο εξαιτίας των 35 χρόνων του, παρά το γεγονός πως ο CR7 μετράει 22 γκολ σε 27 αγώνες

043_dpa-pa_126774309
Η μεταγραφολογία για το ερχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται ήδη σε έξαρση στην Μπάγερν, με αποκορύφωμα την κυκλοφορία σεναρίων ακόμη και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του club, Χέρμπερτ Χάινερ μιλώντας στο γερμανικό δίκτυο TZ το αρνήθηκε το ενδιαφέρον του κλαμπ με έναν απρόσμενο και προφανώς υποτιμητικό τρόπο προς το πρόσωπο του Πορτογάλου σταρ «Υπάρχουν πολλά ονόματα. Ο Ρονάλντο είναι πολύ γέρος για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι στο γήπεδο παρά το ότι μόλις έκλεισε τα 35 του, ο Κριστιάνο πετάει, μετρώντας 22 γκολ σε 27 αγώνες, βρίσκοντας δηλαδή δίχτυα κάθε 109 αγωνιστικά λεπτά».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο CR7 στα 35 του χρόνια είναι πιο φορμαρισμένος από ποτέ, έχοντας σκοράρει 22 γκολ σε 27 παιχνίδια από την αρχή της σεζόν. Ένα ποσοστό που τον τοποθετεί αναμέσα στους 5 κορυφαίους φετινούς σκόρερ σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης