Bundesliga: «Στάση» στη Φρανκφούρτη για Λειψία, ανατροπή και δεύτερη η Γκλάντμπαχ

Bundesliga: «Στάση» στη Φρανκφούρτη για Λειψία, ανατροπή και δεύτερη η Γκλάντμπαχ

Η Άιντραχτ υποχρέωσε την πρωτοπόρο Λειψία στην πρώτη ήττα μετά από εννιά αγώνες, με την «οβίδα» του Τουρέ, ενώ η Γκλάντμπαχ γύρισε το ματς με τη Μάιντς και είναι στο -2 - Δείτε τα γκολ της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga

GERMANIKO
Τέλος πήρε το σερί νικών με… over τρία γκολ της Λειψία στην Φρανκφούρτη, με την τοπική Άιντραχτ να επικρατεί με 2-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga και να της στερεί τρεις πολύτιμους βαθμούς στη… μάχη για την «σαλατιέρα»!

Οι «αετοί» είδαν τον Τουρέ να… κάνει σεφτέ με σουτ-φωτοβολίδα στο ξεκίνημα της επανάληψης, άντεξαν στην αναμενόμενη πίεση των «ταύρων» και τελικά σφράγισαν το πολύτιμο «τρίποντο», που τους ανέβασε στο -7 από την έκτη θέση, με τον Κόστιτς στην κόντρα, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων…



Η Γκλάντμπαχ γλίτωσε την «γκέλα» κόντρα στη Μάιντς, καθώς κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να φτάσει στη νίκη με 3-1, ανεβαίνοντας έτσι μόνη δεύτερη έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το… λάθος να προηγηθούν νωρίς, με τον Κουάισον να σκοράρει για όγδοη φορά φέτος, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Πλεά. Ο Γάλλος επιθετικός ισοφάρισε στο πρώτο ημίχρονο κι έδωσε στα πουλάρια το προβάδισμα στην επανάληψη, σε αμφότερες περιπτώσεις μετά από στημένες «μπάλες», για να έρθει το… κερασάκι στην τούρτα στο τέλος, με την γκολάρα του Χέρμαν!

Κλείσιμο


Σπουδαία ημέρα και για την πόλη του Βερολίνου, καθώς τόσο η Ουνιόν όσο και η Χέρτα κέρδισαν σήμερα, με την πρώτη να καθαρίζει λίγο μετά τη μία ώρα παιχνιδιού της κόντρα στην Άουγκσμπουργκ και τη δεύτερη να... σοκάρει τη Βόλφσμπουργκ στο 90'!




Αναλυτικά, η 19η αγωνιστική:
Παρασκευή 24/1
Ντόρτμουντ-Κολωνία 5-1
(1’ Γκερέιρο, 29’ Ρόις, 48’ Σάντσο, 78’, 87’ Χάαλαντ - 65’ Ουτ)

Σάββατο 25/1
Γκλάντμπαχ-Μάιντς 3-1
(24’, 76’ Πλεά, 88’ Nόιχαους - 12’ Κουάισον)

Βόλφσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου 1-2
(68’ Μεχμέντι - 74’ Τορουναρίγκα, 90’ Λουκεμπάκιο)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λειψία 2-0
(48’ Τουρέ, 90’+4’ Κόστιτς)

Φράιμπουργκ-Πάντερμπορν 0-2
(48’ Αντβί-Ατζέι, 85’ Ζαμπίρι)

Ουνιόν Βερολίνου-Άουγκσμπουργκ 2-0
(47’ Σούμποτιτς, 62’ Ίνγκβαρτσεν)

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης