Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται η δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα και το France Footballεπέλεξε την δική του κορυφαία ενδεκάδα για αυτά τα δέκα χρόνια.
Τερματοφύλακας είναι ο Ίκερ Κασίγιας, που διέπρεψε με την Ρεάλ και εν συνεχεία στην Πόρτο. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ και ο Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ, ενώ ο παλαίμαχος πλέον Φίλιπ Λαμ που έγραψε ιστορία με την Μπάγερν, αλλά και ο Μαρσέλο της Ρεάλ είναι στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα.
Οι δύο πρώην «εγκέφαλοι» της Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι και ο Αντρές Ινιέστα μαζί με τον Λούκα Μόντριτς που είχε ανάλογο ρόλο στη Ρεάλ αποτελούν την τριπλέτα στο κέντρο. Όσο για την επίθεση; Ο Λιονέλ Μέσι που ηγείται της Μπαρτσελόνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που οργίασε με Ρεάλ και τώρα Γιουβέντους, αλλά και ο Νεϊμάρ που συνεχίζει στην Παρί μετά τη θητεία του στην «Μπάρτσα», αποτελούν την τριάδα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.