Κουρμπέλης: Έχει δυναμώσει το ελληνικό πρωτάθλημα

Κουρμπέλης: Έχει δυναμώσει το ελληνικό πρωτάθλημα

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού  Δημήτρης Κουρμπέλης  αναφέρθηκε στο επίπεδο του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και στην Εθνική Ομάδα, σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της Αρκαδίας

4950132
Τη διαπίστωση ότι το εφετινό πρωτάθλημα έχει ανέβει επίπεδο με πολλές ομάδες να είναι βελτιωμένες κατέθεσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Παναθηναϊκού στο Radio Arcadia...

-Για τα συναισθήματά του όταν τίθεται αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Κάθε φορά που παίζω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα, είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Βρίσκω απέναντί μου άλλωστε την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα. Μ' αρέσει όμως, είναι μια όμορφη στιγμή για μένα. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Κι εμείς αλλά και ο Αστέρας έχουμε ανάγκη τους βαθμούς. Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Αστέρα φέτος κι έχω διαπιστώσει ότι είναι μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία. Νομίζω πως αυτό συντελεί να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι γιατί κι εμείς έχουμε την ίδια φιλοσοφία».

-Για το επίπεδο της φετινής Super League1:

«Έχει δυναμώσει το πρωτάθλημα και μου αρέσει αυτό. Πλέον δεν βρίσκεις εύκολο παιχνίδι τις Κυριακές κι αυτό είναι κάτι που ευνοεί όλες τις ομάδες. Κανένας δεν κερδίζει εύκολα κανέναν, κάτι που το είδαμε και την περασμένη αγωνιστική στο Πανιώνιος – Ολυμπιακός και στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός. Πανιώνιος και Παναιτωλικός ήταν οι τελευταίοι της βαθμολογίας κι άλλες χρονιές μπορεί να έμοιαζαν εύκολα παιχνίδια, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά στο χορτάρι τα πράγματα κύλισαν διαφορετικά. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι το πρωτάθλημα θα πάει έτσι μέχρι το τέλος. Κάθε αγωνιστική θα έχει το δικό της ενδιαφέρον και θα παλέψουν πολλές ομάδες και για την σωτηρία, και για την είσοδο στην 6αδα αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

-Για τη «μεταμόρφωση» προς το καλύτερο της Εθνικής μας και που οφείλεται:

«Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια και σίγουρα σ' αυτό έχει βάλει και το χέρι του ο νέος προπονητής. Αυτή η μικρή έστω επιτυχία οφείλεται σε όλους όμως, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι και να δούμε ξανά τη χώρα μας σε κάποια τελική διοργάνωση. Το παν είναι τα αποδυτήρια για μένα. Ολα τα παιδιά είμαστε κοντά μεταξύ μας κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Εχει χαθεί μια τετραετία, στην οποία δεν καταφέραμε να μπούμε σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης, Στο παρελθόν είχε πολλές επιτυχίες η ομάδα και τα τελευταία χρόνια έχουμε μείνει πίσω. Ας ελπίσουμε, όσοι αγωνιζόμαστε τώρα στην Εθνική να αντιστρέψουμε το κλίμα και να γυρίσουμε την κατάσταση. Οι σύλλογοι δεν πρέπει να αγγίζουν την Εθνική. Η Εθνική πρέπει να είναι πάνω απ' όλα και γι' αυτό θα παλέψουμε».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης