Μετά την συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και απομένουν οι ανακοινώσεις, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να «δέσει» ακόμη δύο παίκτες με μεγάλη προοπτική που προέρχονται από τα σπλάχνα του.
Σύμφωνα με την «Πράσινη», υπάρχει ουσιαστικά ήδη συμφωνία με τους Αλέξανδρο Αθανασακόπουλο και Δημήτρη Σερπέζη. Οι δύο 18χρονοι που αγωνίζονται ως κεντρικός χαφ και μεσοεπιθετικός αντίστοιχα αναμένεται τις επόμενες μέρες να υπογράψουν, ενώ σύντομα θα γίνουν συζητήσεις και με τον επίσης 18χρονο δεξιό μπακ Γιώργο Βαγιαννίδη.
Στο πλάνο της διοίκησης είναι να γίνουν συζητήσεις πριν τον Ιανουάριο και με τους Ινσούα, Γιόχανσον και Δώνη, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.