Πεδουλάκης: «Το ελληνικό μπάσκετ θα έχει τεράστιο πρόβλημα την επόμενη μέρα»!

Πεδουλάκης: «Το ελληνικό μπάσκετ θα έχει τεράστιο πρόβλημα την επόμενη μέρα»!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε ό,τι αφορά την παραγωγή παικτών και εξήγησε ότι αρχικός στόχος του Παναθηναϊκού στην EuroLeague είναι η πρόκριση στα προημιτελικά

4903785
«Ο Παναθηναϊκός πάει για το πρωτάθλημα, είναι αυτοσκοπός για εμάς. Από 'κει και πέρα, το κομμάτι που πρέπει να εστιάσουμε είναι αυτό της παραγωγής παικτών... Διανύω τον 37ο χρόνο μου στο ελληνικό μπάσκετ και το πιο σημαντικό έχει να κάνει με τους παίκτες και την παραγωγή νέων παικτών. Οδηγούμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση... Το ελληνικό μπάσκετ θα έχει τεράστιο πρόβλημα την επόμενη μέρα! Υπάρχει τεράστιο θέμα σε ό,τι αφορά την παραγωγή παικτών.

Ο Νικ είπε ότι ίσως του χρόνου σταματήσει από την Εθνική ομάδα. Ποιος, λοιπόν θα βγει μπροστά για την Εθνική; Μιλήσαμε για το project του Προμηθέα. Ο Προμηθέας πήγε στον τελικό γιατί δεν κατέβηκε ο Ολυμπιακός. Είναι πιασάρικο να λέμε ότι έφτασε ως τους τελικούς, είναι κάτι που "πουλάει" όμως η πραγματικότητα είναι ότι τα συγχαρητήρια αξίζουν για τη δουλειά που κάνει με τα νέα παιδιά» ανέφερε στην αρχική τοποθέτηση του κατά την παρουσίαση της Basket League 2019/20.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακούς κρατούν ψηλά το ελληνικό μπάσκετ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, σε ένα καλοκαίρι που έπεσαν πολλά χρήματα. Έχουμε συμπαγή ομάδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να προκριθούμε στα προημιτελικά και να παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης